Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Poslední recenze (8)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Docela překvapili. Po té sedmé epizodě jsem v moc nedoufala. Místy mi chybělo tlačítko "přetočit". Měli se držet tý linie Rey-Luke-Kylo. Do teď tolik omílaný trénink uplně zmizel. Nebo jestli teda teď stačí zamávat mečem a dřepnout na šutr, zamyslet se a je z vás Jedi... Finn a Poe by se tam nějak okrajově vešli taky i s Leiou a bombardér měli ošéfovat obě sestry, aby žádná nezbyla a neotravovala půlku filmu. Jar Jar mi nikdy tolik nevadil jako tahle holka. Možná blbý obsazení, prostě byla jak otravná reklama, co se furt vrací. Adam se mi v sedmičce zdál jako podivná volba, ale v tomhle díle to drží při životě. Propojení Kyla a Rey je výbornej nápad a nepochybuju, že z toho mohli vyždímat víc, rozšířit ten trénink, vyprdnout se na nějaký lamače kódů a dostali by se na normální stopáž se solidním dějem. Ty odbočky mě rozčilovaly a vůbec nezajímaly. Navíc z nich vlastně ani nic moc nevzniklo. Dějově je to slabší, ale už jsem viděla horší filmy, efekty dobrý, celkově za 4.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Z kina jsme neodešli, že by to byla taková pecka, jak to vypadalo z propagací, to není. Takovej děs, jako čtyřka, ale taky ne. Po hodně dobrým začátku se to nějakou dobu vleče, pak zase trošku akce a zase nic, takže děj byl na vlnách podivna. Místy jsem si vzpomněla na Harryho Pottera a "další díl bude ještě temnější", v tomhle případě doslova nikoli temnota, ale černota. Chvilkama je to tak tmavý, že není ani vidět, co se tam vlastně děje. Jack je tam dost křečovitě cpanej, protože se čeká, že tam bude. Vždycky byl otravnej, ale vtipnej. tentokrát je jenom otravnej, po každým rádoby vtípku ponechaná chvilka, aby se publikum mohlo zasmát - nesmál se nikdo, takže jeho pobyt na plátně jsou asi nejtrapnější části filmu. Možná to bylo i dabingem, ale tu astronomku bych taky propleskla. Nebo že by se snažili tvůrci hrát na hypermoderní feministickou notu... V tom případě je to stejně přehnaný. Možná originální verze bude snesitelnější, ale v dabované verzi je ta holka na odstřel jen otevře hubu. Jak už tu bylo zmíněno, změnili to získání kompasu, to budiž. Ale tahle část mi to přišla celá nějak nedotažená. Celkově bych dala těch 7/10, protože jsou to Piráti, je to nostalgie, mám ty filmy ráda a vyloženě špatné to není. Zajdu na to znovu, jestli bude místo na titulkový verzi, třeba bude dojem lepší.

plakát

Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017) 

Syn byl spokojený, pohádka se mu líbila, mě taky. Je to oddychovka, nic náročnýho, vizuálně moc povedené. Ty předchozí dva filmy se mi nelíbily vůbec, ale tohle bych doporučila každému, kdo má děti. Akorát se u nás sešla premiéra s navečerním zařazením Šmoulů na Déčku, takže aktuálně nám to doma opravdu frčí, Stikeez už jsou přilepený taky všude. A jak nesnáším dabing i u animáků, tady mi nevadil (Gargamel a Cid mají podobnou výši IQ). Výroba pro 3D z toho docela trčí, my byli na obyčejný projekci a taky to stačilo. Ta animace je opravdu vyvedená.

Poslední hodnocení (206)

Star Wars: Poslední z Jediů (2017)

16.12.2017

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

05.06.2017

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)

02.06.2017

Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017)

06.04.2017

Život (2017)

06.04.2017

Příchozí (2016)

24.03.2017

Skleněné peklo (1974)

23.03.2017

21 gramů (2003)

23.03.2017

Poklad na Stříbrném jezeře (1962)

23.03.2017

Reklama