Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi budem mať na "Smurs: The Lost Village" trošku mäkké srdce, lebo predsa len sa musím priznať, že ako chlapec som s týmito tvormi vyrastal a rád som sledoval ich dobrodružstva. A potom sme tu mali Raja Gosnella a jeho prvé dva filmy. A hoci musím priznať, že "The Smurfs" je pre mňa veľké guilty pleasure, tak "The Smurfs 2" už akosi ani na mňa nefungovali. A tešil som sa, že konečne budeme mať úplne animovaný film o šmolkoch tu. A musím povedať, že zo všetkých filmov je tento asi najlepší. Okey, máme tu stále kopec blbých fórov, no na druhú stranu mám pocit, že toto je skutočne dobrodružstvo, ktoré by títo malí modrí tvorovia mohli prežiť a konečne sme mali možnosť vidieť, že sú aj dievčenskí šmolkovia, ktorých sme s výnimkou Šmolinky nikdy nevideli. Takže v tomto smere si myslím, že sú tu aj nejaké tie inovácie. Plus musím povedať, že les za múrom je skutočne vynikajúco animovaný. Azrael je skvelý a Gargamel nadabovaný Petrom Marcinom funguje skvele. A ani šmolkovia nie sú najhorší a celkom som si to užíval. Myslím si, že všetci si zapamätajú Mudrošovú lienku, ktorá funguje ako foťák, kopírka a diktafón. To je kreatívne. Ako celok ma tento film bavil. Keby som stále malý chlapec, možno by ma to bavilo viac, no nostalgický feeling z tohto filmu na mňa zapôsobil. Takže z toho plynie, že som spokojný a možno by som si to niekedy pozrel aj znovu. Hodnotenie: B- ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pekná milá rozprávka, ktorá v podstate otvára novú animovanú sériu filmov o šmolkoch. Hraná verzia podľa môjho názoru nebola až taká dobrá a tu tvorcovia v podstate prerobili originálnu 2D animáciu do krajšej a menej otravnej podoby ako tomu bolo v predošlých dvoch filmoch. Aj príbehovo celkom fajn, ale stále veľmi detinské a dospelým to veľa nedá. 60 % ()

SAJA 

všechny recenze uživatele

Chválabohu návrat pouze k animované verzi bez živých herců, což děti nebavilo. Pochvala tvůrcům, kteří si s tím dali hooodně práce a nespoléhali pouze na fenomén těchto modrých démonů. Spousta nových zábavných postav a výborný příběh s vyvrcholením v podobě pohřbu a následné reinkarnace Šmoulinky. Naštěstí někdo pochopil, že původní prahistorická verze, na které jsme vyrostli my, rodiče, už je v dnešní konkurenci 3D pohádek, mimo mísu. Tímto filmem si zcela jistě zajistí kult i pro příští generace. V kině byl rachot jak na hokeji ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama