Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Komedie
  • Drama

Oblíbení herci (10)

Richard Burton

1984....Dotek Medúzy a Jeff Wayne Musical Version of the War of the Worlds.

Gunnar Björnstrand

Naprosto fascinující herec, kterého v Bergmanovkách mám dokonce ještě raději, než Maxe von Sydowa. On mi snad promine.

Erich von Stroheim

The Demon! Ten chlap se snad nikde v životě neusmál. Ovšem v jeho př. by to vypadalo možná ještě děsivěji, než jeho kamenná tvář.

Karel Höger

Pan Herec. To je bez debat. A navrch, z mého rodiště. Pro mě je naprosto nezapomenutelný jako ing.Prokop z Krakatitu. Excelentní.

Claude Rains

Herec, který se narodil v době a ve stejném městě, kde/kdy Jack Rozparovač končil svou světoznámou kariéru. Jinak...velmi zajímavý a mnou shlédnutým filmem s ním, čím dál více, tak proto to objevení se v topce. Když chce, má docela démonický hlas, jak brilantně předvedl v dokonalém filmu...Invisible Man z r. 1933. A též samoz. dnes již totálně klasická, Casablanca. Tam sice nemá démonický hlas, ale zase démonicky dokonalý herecký projev. A ještě 1 squellou vlastnost má/měl....je výrazný jak v záporných, tak v kladných rolích a obě polohy mu sedí. A to mnoho herců (ať jsou zaškatulkovaní či ne) říci nemohou. 

Miroslav Krobot

Prdím na to, zda je to režisér. Jako herec je pro mě naprosto neskutečný. Dejte ho do čehokoli, a já z toho budu již předem odvařen. Nevím vůbec z kým (ze současných, našich žijících herců) bych ho srovnal. V nějakém divadelním Shakespearovi by musel býti nehorázně,dokonalý. Fascinuje mě na něm vše: jak se tváří, jeho hlas, jeho ´´flegmatický´´ přístup k jakékoli roli/postavě, prostě tak.

Max von Sydow

Rytíř Antonius Block a Ming Nemilosrdný! Co dodat? Jak se krásně píše v Encyklopedii fantastického filmu-Bergmanův favorit.

R. I. P. 1929-2020.

Peter Weller

Absolutní sázka na jistotu. Robocop, Nahý Oběd, Screamers, Odysea 5. Dokonce i 2x , Star Trek.

Jack Nicholson

Geniální herec, který je (dle mého) schopen zahrát téměř kohokoliv. Mě absolutně uchvátil ve 14letech, kdy jsem ho poprvé viděl ve vynikajícím Burtonově Batmanovi. Od té doby, jsem s ním viděl téměř vše.

Robert Downey Jr.

Tak tohoto pána v posledních 10letech, dost žeru. Ale nejvíc jako Sherlocka Holmese. Génius. Jako Tony Stark mě naopak čím dál tím víc, irituje. Doufám, že bude Sherlock Holmes 3.