Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Můj poslední komentář, u kterého jsem doufal, že dám plný počet. Není divu, že je seriál Černobyl na předních příčkách v hodnocení, protože je opravdu dobře natočený a ukazuje podrobně zkázu elektrárny a temnou stránku svazu, který se tuto katastrofu snažil ututlat i jeho strašné praktiky... Plný počet přesto dát nemůžu, protože úplně všechno co bylo ukázáno v seriálu, tak není úplně pravdivý. Jako třeba ten grafit, který okamžitě spálil ruku hasiče, nebo pád vrtulníku, který by ve skutečnosti tak rychle nespadl. Nicméně ve vás dokáže sledování vyvolat nepříjemné pocity, co všechno se dokáže při takové katastrofě stát.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Tak po dlouhé době zase nějaký český výtvor, za který se nemusíme stydět a ještě k tomu postačily jen dvě postavy, které táhnou celý film. Povedené drama, ve které pár špatných kroků ovlivní jak oběť, tak útočníka. Film bohužel nezměníme, i když se nám vývoj nezamlouvá. :D

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Tvůrci oblíbeného Trpaslíka z Nymburka se přesunuli do Mostu, kde dělají veliký bordel. Na české poměry je to super komediální seriál, nevadí mi tu narážky na menšinu a vše okolo. Každý normální člověk ví jaké jsou poměry v té naší republice, takže si to chytrý dokáže přebrat a nehodnotí seriál kriticky. Mně jen vadí ukázky postelových radovánek a další "oralistické" věci, které myslím nepatří do komediálních serošů a ani před desátou hodinu. :-) Bohužel poslední dva díly mě vůbec nebavily. Raději bych udělal pokračování Trpaslíka od Prušinovského, než další Most.

plakát

Psí domov (2019) 

Tentokrát žádný zázrak se nekonal. Jde o průměrný rodinný film, který hraje hodně na city a občas mě trochu i štval, hlavně digitální pes, který je realistický jako moje peněženka narvaná prachama... Jsou tu situace, kde by žádný digitální úpravy nebyly potřeba, ale asi to bylo jednodušší, než přimět psa sedět na místě. No a kamarádství se šelmou bylo taky trochu moc.

plakát

Úniková hra (2019) 

Tak tato úniková hra byla o dost lepší a zajímavější než její o dva roky starší předchůdce. Promyšlené lokace a nelehké příběhy postav zakomponované do hry. Bavilo to.

plakát

Akční park (2018) 

Johnny Knoxville a parťáci z Jackass přišli zase s něčím novým a to s kousky, které výborně zakomponovali do filmu. Tím je tenhle snímek originální, protože drsné scény nenatáčejí s kaskadéry, ale právě s hlavními herci a tím vybočují z davu. I příběh je nápaditý a celkově srandovní a dobře se na to kouká.

plakát

Alfa (2018) 

Něco po dlouhé době hooodně historického. :D Děj je fajn, spřátelení člověka a vlka nenarušuje realitu a tak to ani nenudí. Překvapí rozhodně práce s kamerou a lokacemi, které vypadají moc dobře, díky kterým jsem přidal hvězdičku. Jediné co si mohli odpustit byl závěr (spoiler) s porodem štěňat. To bylo naprosto zbytečné.

plakát

Amityville: Počátek (2018) 

Film podle skutečné události, která je hororovým fanouškům dobře známá. I když je scénář trochu přibarvený, aby aspoň film trochu bavil, tak se přeci jen nemohl odchýlit úplně od toho zásadního a proto neuspokojí fanoušky, kteří čekají něco extra. Film je jinak dobrý, jen už to pro dnešní společnost není moc lákavé.

plakát

Anihilace (2018) 

Kdo by to čekal, že by se z nenápadného snímku mohl vyklubat tak skvělý film s originálním nápadem a sázkou jen na hlavní ženské postavy. Film se sice rozjíždí pomalu, ale tím vás postupně vtahuje hlouběji a hlouběji do děje, stejně jako aktérky, které jdou do samého středu neznáma. Konec mě opravdu uchvátil a to nejen atmosférou a příběhem, ale hlavně hudbou, která neskutečně dokonale pulzovala a skvěle pasovala do nově se vytvářejícího ekosystému.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Ant-Man jednička byla o mnoho lepší, tady nebylo nic nového, jen další odvyprávění příběhu, kde se snaží zachránit mamku. Záporačka/nezáporačka byla v pohodě, ale jako celek tenhle film neohromí.