Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Ženy od hluboké řeky (1981) 

Ženy by si mohly podat ruku s Kanibaly. Obdobně nechutné, kde jsou zabíjeny skutečná zvířata. Nechybí zde řezání údů ani skalpování hlavy. Těžko se to hodnotí, ale přeci jen se mi zde zdál "příběh" o něco zajimavější.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Očekávání jsem měl o něco větší. Hlavně jsem se těšil na to co zde opět předvede Burton, ale ani mi to moc nepřišlo, jako by to režíroval právě on. Rozhodně je to dost svěží změna, která mě mnohdy i příjemně překvapila zajimavými záběry a atmosférou. Jenomže od příběhu jsem čekal trochu větší hloubku a souboj na konci mi přišel takový odfláknutý až dětinský. Jinak Eva a Ella jsou skvělými tahouny podivných dětí.

plakát

Grizzly Park (2008) 

Gratuluji Grizzlymu a děkuji mu, že se zbavil té otravné pakáže. Chtěl bych vidět takový děcka, který v životě nic neudělali, aby byli prospěšní v nějakém parku. Hrozný výběr a scénář tomu jen dodal grády.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Docela obdivuji toho chlápka, který to dokázal táhnout se třemi najednou. Já mám co dělat s jednou. :P :D Film pro ženy, které potkalo něco podobného a nejradši by se pomstily podobně jako holky v této komedii.

plakát

Vánoce s Hvězdou (2012) (TV film) 

No romantika jak vyšitá, připomínající telenovelu. Nechybí tu nic, co ve správné romantice musí být. Princ, ošklivé káčátko, sexy ex, hádka, usmíření, šťastný konec... bla bla bla. Alespoň vyvalený kukuč skřítka mě dokázal rozesmát.

plakát

Rodinný víkend (2013) 

Několik podobných (lepších) filmů už na světě existuje a tohle je dost crazy. Trochu zvláštní počin, který mi připadal, že se točil někde v Evropě, třeba ve Francii. Prostě takové netypické na Amériku.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 

Počátek ukazuje překvapivě začátek šíleného běsnění Thomase. Je fajne, že tu potkáváme i staré známé z předešlého filmu a je příjemné, že se tu dozvídáme i to, jak někteří přišli ke svým zraněním. Jen jedna vada na kráse tu přeci jen je a to, že je jasné jak to celé dopadne.

plakát

Zachraňte Willyho! (1993) 

Jó to mládí, ale vůbec jsem si nepamatoval, že hlavní hrdina byl takový parchantě. Ono se na to z pohledu dospělého diváka kouká trochu jinak, když víte jaký život v takovém seaworldu doopravdy je.

plakát

Frightmare: Legenda hororů (1983) 

Hvězda, která vylejzá z hrobu a vraždí své fanoušky. Chtělo by tu pár věcí vylepšit, aby to nebylo takové fádní. Těšil jsem se na troma podívanou, ale tohle šlo svoji vlastní cestou, takže bohužel.

plakát

Noc oživlých mrtvol (1968) 

Kdysy dávno jsem se díval na černobílou verzi a nyní jsem se podíval na upravenou barevnou verzi a tahle mě bavila o poznání více. Sice to na Noc z roku 1990 nemá ani náhodou, ale rozhodně jsem se nenudil ani u tohoto originálu.