Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Aladin (2019) 

Velmi příjemné zpracování této pohádky. Lidé od Disneyho museli vědět do čeho jdou, když se rozhodli natočit hranou verzi již tak úspěšné animované pohádky, a myslím, že se jim to moc povedlo. Herecké výkony jsou velmi povedené, ovšem nejvíce mne zde uchvátil Will Smith, jehož jsem během filmu vůbec nepoznala. Za mě palec hore a už se těším na další zpracovávání Disneyovských animovaných klasik do hraných podob.

plakát

Má pekelná kočka (2011) (seriál) 

Kočky naprosto miluji a je mi líto, když vidím lidi, kteří kočky mají, ale neumí se k nim chovat, anebo třeba problémy s nimy řeší pouze tím, že je dají pryč, nebo, že se odstěhují, nebo, že kočku šíleně rozmazlí a pak se nestačí divit. Sama mám dva kocoury, a tak se při sledování tohoto pořadu také ráda poučím. Já tedy dávám tomuto pořadu velký palec nahoru. :)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Opravdu nádherný film. Mě na romantické filmy tedy moc neužije, ale tento film je pro mě obrovskou vyjímkou.Herecké výkony jsou zde naprosto fantastické stejně jako děj.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Tak tato pohádka mne velice mile překvapila. Bála jsem se, že to bude zas nějaká blbina, ale naštěstí to tak není. Příběh je originální a herecké výkony jsou skvělé. Takže dávám palec nahoru. :)

plakát

Na západní frontě klid (1979) (TV film) 

Knihu jsem četla, a proto jsem si na filmu všimla několika nedostatků. Nicméně i tak se povedl a velice na mě zapůsobil, i když ne tak moc jako knížka.

plakát

Kocour Bob (2016) 

Tak do tohotu filmu jsem se jako velká milovnice koček zabouchla až po uši. Je velmi dojemný, má nádherny děj a i herecké výkony ( včetně kocourka ) jsou úžasné. Stačilo mi shlédnout trailer a hned jsem věděla, že tento film bude přesně pro mě. Strašně moc mě to dojalo, o to víc, když je to natočené podle skutečnosti. Podle mě je to nejden z nejlepších filmů o zvířatech, a proto nemůžu dát méně jak 5 hvězdiček, 100%. :)

plakát

Velký bazar (1973) 

Jedna z nejlepších francouzských komedií. Filmy s Le Charlots sledují již od malička a pokaždé se u toho náramně bavím.Myslím, že spolupráce skvělé party Le Charlots a legendárního Michela Galabrua se skvěle vydařila. :)