Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (203)

plakát

Vzpoura v Seattlu (2007) 

Mě se to líbilo. SIce nic není černobílé jak to bylo v tomto případě podáno, ale i přes to mě film utekl raz dva.

plakát

Mechanik (2004) 

Vážně slušné psycho, Christian Bale byl vynikající.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tak přesně takhle jsem to čekal,drsná akce s velkou dávkou suchého humoru. Jako pocta 80tkám dokonalé. Škoda jen ,že dva velcí ex akční hrdinové Arnold a Bruce neměli (nechtěli) více prostoru.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Kombinaci Damon - Greengrass jsem věřil víc než jsem měl. Film to rozhodně není špatný a nedá se srovnávat s Bournem, ale asi mi akčnější Bourn sedí víc. Zápletka je velmi slušná a postupné odkrývání mě nenechalo se nudit. Přesto mírné zklamání.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Průměrné ve všech směrech. Herci hrajou slušně (ani to jinak neumí), přesto to nestačí a já za měsíc ani nebudu vědět o čem to bylo.

plakát

Tron (1982) 

Zpočátku jsem si myslel,že to nezvládnu, ale vydržel jsem a byl jsem odměněn celkem slušnou podívanou. Věk filmu je samozřejmě znát, ale vidět tohle před 20ti lety tak bych byl asi totálně odvařenej. Jsem celkem zvědav na pokračování.

plakát

Vlkodav z kmene Šedých psů (2006) 

To co jsem čekal, to jsem dostal. Bohužel jsem toho nečekal moc. Začátek je totálně vykradenej Conan, zbytek nic zvláštního. Na to, že je to z Ruska a s celkem nízkým rozpočtem to docela slušně vypadá, ale mě to nestačilo.

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

Velice pochmurný film. Osobně bych ubral flashbacky z války, ale jinak solidní práce.

plakát

Poldové (2010) 

Od Smithe jsem čekal o dost víc. Průměr ,možná i míň.

plakát

Imigranti (2009) 

Po delší době film, kterej na mě opravdu zapůsobil a ne jenom pobavil. Jednou jsem musel zamáčknout slzu a to se mi často nestává. Doporučuji