Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Zákon Helena (2016) 

Helena Kahnová je pro mě neskutečná hrdinka a zasloužila by si daleko lepší dokument.

plakát

Koptashow (2019) (pořad) 

Tohle prostě na ČT nepatří.

plakát

Godless (2017) (seriál) 

Pro milovniky westernu lahudka a povinnost, uz jsem se tesil, jak tomuhle serialu dam s klidnym srdcem 5* ,ale bohuzel prisla zaverecna pulhodina a v ni strasne spatna az komedialni prestrelka ve meste a jedna * proste musi dolu. I tak jeden z nejlepsich serialu roku.

plakát

Železná srdce (2014) 

První polovina vynikajici,druha totalni pruser.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

To snad ne.Tony co tohle bylo??Predvidatelny od zacatku do konce,nelogicky,plny klise.Byl jsem rozhodnutej alespon pro dve hvezdy,ale po ,,vtipnem" prujezdu zatackou jsem musel ubrat.

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Jasne ze Brian De Palma nikdy nedosahne kvalit Scorseseho,ale tady se mu hodne priblizil,samozrejme s velkym prispenim Olivera Stonea a jeho scenare,ktery mimochodem psal,kdyz se lecil ze sve zavislosti na kokainu...zajimava terapie.Genialni vykon Al Pacina a jeho rychly vzestup plny brutalnich vrazd a konec,ktery ani nemohl dopadnout jinak.

plakát

Absolvent (1967) 

Musim se priznat,ze tenhle film jsem videl az 40 let po jeho natoceni a nalezite jsem si ho vychutnal.paradni jizda mladika bez iluzi,ale predevsim genialni hudba Simona a Garfunkela.

plakát

Hooligans (2004) 

Jasne nejlepsi film o fotbalovych hools na motivy celosvetove veleuspesne knihy Johna Kinga.Syrove zabery ,,tretich polocasu " , dobre vykresleni charakteru postav,predevsim linie s Tommyho dedou je skvela a asi nejdulezitejsi myslenka filmu je :Fotbal je jen zaminka.