Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Ks01 Ve stylu Playboye - Berle a hopsandy. Nepříjemný, takzvaně "moderně uspěchaný" střih, aby nebyly pauzy mezi slovy a možná ani mezi činy. Něco jako groteska s hosty. Václav Kopta je nadaný člověk, jestli potřebuje podporu těmito technickými prostředky (přilepený neaktuální smích má i J. Kraus) se ukáže v dalších dílech. Zatím něco mezi 2* a Odpadem! .....Po asi 10ti dílech je znát zbytečnost pořadu, snad jen mimo zalepení vysílacího času a divákovy prázdnoty. V nouzi. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Použijem teraz českú hantírku a spýtam sa: Ty vole, co je to za mrdku? Čo sa to objavilo na obrazovke českej verejnoprávnej televízie? Píčo! Ako je možné, že takýto primitívny, hnusný, debilný tlustoprd dostal priestor v hlavnom vysielacom čase prezentovať svoju úbohosť, bazbrehú trápnosť, nudnú exhibíciu a moderátorskú impotenciu? Kurva Kopta, to je aký kokot? Kde v piči ho vyhrabali? Kto ho pretlačil do ČTV? Splachnite to hovno čo najskôr do žumpy. Veď je to totálny odpad! ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% — Václav Kopta je mi celkem sympatický, už jen tou svojí zálibou v autobusech, ale jeho Koptashow je opravdu špatná. O ničem. Stačí se podívat na Šípovu Všechnopárty a je vidět propastný rozdíl. Jistě, Šíp tohle dělá už spoustu let, ale přece jen. Člověk si říká, proč Koptashow vlastně vznikla. A napadne ho souvislost s Koptovým zraněním při přípravách na Stardance. Kopta se nejenom docela vážně zranil, ale přišel také o nemalé peníze za účinkování v pořadu. Umím si představit, že mu ČT řekla: „Když se s námi nebudeš soudit o náhradu újmy, tak ti od nového roku vytvoříme vlastní pořad, Šíp se na něčem podobném udělal, to je docela kulantní nabídka, co říkáš?“ A Václav řekl: „Beru.“ ()

kejly odpad!

všechny recenze uživatele

Koptu neznam, ale vyber hostu a dialogy jsou dost tragicke. Mozna za to nemuze Kopta, ale scenaristi, ale i tak jsem necekal, ze na CT bude jeste dalsi porad svoji "kvalitou" srovnatelny s Mate slovo pekelnice Jilkove. Az se stydim za to, ze platim koncesionarske poplatky. Publikum tleska na povel, ale ani to nestaci na jednu hvezdu... ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Roztříštěné, neuspořádané, bez obsahu, zjevně spíchnuté horkou jehlou. Některé "vtipy" byly vyloženě trapné, až se divák musel za tvůrce a moderátora stydět. Jestli měl být první díl nějaký dozvuk Stardance, tak jsem ještě ochotný přimhouřit oči, ale pokud by měl Václav Kopta pokračovat podobným směrem i nadále, bude se jednat o velký průšvih. Kvalit Karla Šípa, nebo Jana Krause, Václav Kopta rozhodně nedosahuje a bylo to znát. Možná by to fungovalo v devadesátých letech někde na Nově, nebo v současnosti na TV Barrandov, nicméně pro Českou Televizi je tento pořad, z mého hlediska, průšvihem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama