Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Co říct, nepřináší to nic novýho, animace mi přišla ještě slabší a postava Shreka mě tu neuvěřilně vadila, skoro jako všechny ostatní postavy. Na stejný úrovni jako třeba Divočina.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

V mejch očích tenhle film strašně rychle stárne. V kině se mi to líbilo strašně moc, na dvd už jsem se nudil a čekal, kdy to skončí. Gerard Butler je sice skvělej s Zack Snyder stejně tak, ale ten film už mě prostě nemá čim zaujmout. Stejnej případ jako Kill Bill - napoprví bomba, ale potom to de do kytek (i ty bitevní sekvence už mě podruhý nebraly).

plakát

Ghost Rider (2007) 

Slabší komiksová adaptace. Pokud jí nebudete brát vážně, možná se pobavíte, ale ty efekty...a hlavně ty záporáci!!!! (Wes Bentley je fakt vůl). Cage zahrál docela slušně, ale jako Rider mi moc cool nepřišel. Eva Mendes je pěkná, nenudil sem se, ale ani nějak zvlášt nebavil. Sračka to určitě neni, ale bomba už vůbec ne. 50%

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Mám rád Hugha Granta a romantické komedie, což dohromady pasuje jako Arnie a akčňák. Možná to má nějaký vady, ale já si žádneujch výraznejch nevšiml a skvěle jsem se bavil, hlavně při tom aranžovanym "gay" klipu. Grant jako vždy skvělej, jeho druhá spolupráce s rejžou Marcem Lawrencem vyšla mnohem lépe než v prvním případě a Drew Barrymore taky hraje slušně. 90%

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Yeah, jsem velkej fanoušek Rockyho a na tenhle film sem se těšil jako malý děcko. Možná jsem trochu neobjektivní, ale to mi je úplně jedno - u tohodle filmu jsem prostě v duchu řval "go rocky go!!!". Sylvester Stallone zahrál famózně, zrežíroval také skvěle. Tréninková montáž se dá směle srovnávat s těma z trojky nebo čtyřky a finální zápas se mi náhodou docela líbil. Konec mě mile překvapil, prostě nářez, dokonalý rozloučení s legendou.

plakát

Apocalypto (2006) 

Skvělej film, Gibsonovi se ve mně podařilo vyvolat opravdu hodně emocí, hlavně v první polovině, kdy jsem byl smutnej. Neznámí herci jsou skvělí, výprava se mi líbila....možná jen trochu zkrátit, ale jinak je to fakt hodně dobrý.

plakát

Noc v muzeu (2006) 

Slušná rodinná komedie. Ben Stiller a Robin Williams jsou fajn, Owen Wilson je doslova masér...digitální triky slušný, akorát to občas celkem dost nudí. Jinak ale docela dobrej film.