Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Letuška - Série 2 (2022) (série) 

Tohle je fakt slabý odvar. Celý seriál byl postavený na neschopnosti Cassie o čemkoliv mluvit, kdyby otevřela pusu a popsala problémy tak jak jsou, bylo by po všem v prvních dvou dílech.  První série byla příjemný oddychový seriál se zajímavým příběhem. Tohle je 6h bizáru.  Oceňuji práci se střihem, to mě hodně baví. I když jde o pouhé natahování stopáže.

plakát

Jeden gól (2023) 

Tak trochu Koksy na sněhu o fotbale.. Smála jsem se a to nemam ráda trapný komedie, což tohle bezpochyby je.  Taika se zase v mých očích dostává do sedla.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Všechny postavy byly opravdové. Vztahy otec a syn. Matka a syn. Babička a vnuk. Pro každou postavu jsem měla pochopení. Nikdo tam není vyloženě pozitivní postava. Zasloužené 4 hvězdy za poctivý příběh, bez zbytečné omáčky přidané jen na efekt.

plakát

Sám doma (1990) odpad!

Zvládla jsem 10 minut, na ty rodiče by měli zavolat sociálku. Vtipný to není co by se za nehet na malíčku vešlo.

plakát

Červená želva (2016) 

Poetické, surové, možná předvídatelné ale není to ke škodě. 80 němých minut, ze kterých jsem se 80 koncentrovala na plátno a ani jednou jsem nezapochybovala o tom, zda to za to stojí.  Je to ale kino film.. doma bych u něho těžko vydržela.

plakát

Setkání v červenci (1978) 

Opravdu to asi není film na pět hvězd. Ale je to kvintesence mého dětství a Kaiser byl můj první sex idol. Letní atmosféra, okouzlující paní Kolářová a boží stopáž 85 minut vynáší tento film do mých nejoblíbenějších.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Je to hodně jiné než předchozí Poirotové. Práce s tichem a zajímavé záběry z toho dělají až uměleckou podívanou. O samotný příbeh tady snad ani tolik nejde, prim hraje celek..   105 minut filmu sluší.

plakát

Barbie (2023) 

Na tomhle filmu je jen málo toho, co bych chtěla vidět znovu. Vlastně.. jen Ryan Gosling a to i kdyby měl tričko. Pár vtipů za to taky stálo. Naopak feministická linka mě vysloveně rozčilovala.  Celkově mám dojem že to byl film o Barbie vystavěný na postavě Kena.

plakát

Minulé životy (2023) 

Pomalé, místy zdlouhavé.. Avšak z odstupem několika dní musím vynést než zdlouhavost, atmosféru která ve mně stále rezonuje. Pro mě zatím nejlepší film roku 2023.