Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

Zcela nový úhel pohledu na dobře známé téma, které však možná vůbec neznáme. Mnohé bylo řečeno pouze v náznacích či letmém úsměvu. Mistrovské dílo.

plakát

Ježíš mě miluje (2012) 

Děkuji tvůrcům za tento výjmečný film, který vám jako svěží jarní vánek provoní večer před obrazovkou láskou, vtipem i moudrostí....velmi originálně zpracovaný film. Jednoduše řečeno: Ein ganz wunderbarer Film :-)

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Jsem velký fanda, takže mám samozřejmě radost, že se tahle čtyřka dala znovu dohromady. Druhá věc je příběh...napadá mě Kocourova oblíbená otázka: "Co to jé?" Každopádně se na ně kouká hezky a poslední minuty posledního dílu pro mě byly starým dobrým pohlazením po duši. Kluci, jste prostě sympaťáci a já vás fakt žeru :-)))

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Spíše než žánr komediální drama bych tento film zařadila do psychologického dramatu...co se odehrává v mysli hlavního hrdiny? Těžko odhadnout, avšak dívala jsem se na to se zaujetím.

plakát

Rychlý Stripes (2005) 

Nečekané...tyto typy filmů normálně nevyhledávám, avšak v tomto případě se stalo něco kouzelného...roztomilá zebra, pony, koza, "husa", dvě mouchy a bílá klisnička si mě nějakým způsobem získali a doslova nadchli. A myšlenka "jít si za svým snem" je prostě sympatická :-) S hezkým pocitem v srdci dávám pět hvězd.

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Jen tak jsem přepínala programy a najednou zazněla nádherná hudba....a rozvinul se předemnou příběh při kterém se mi tajil dech. Už dlouhou dobu se mi nestalo, že by mne film vtáhl do děje natolik, že přestanu vnímat okolí. Malý chlapec je úžasný! Klobouk dolů, fantastický výkon a velký sympaťák :-)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Velmi "něžně" natočený snímek, který jsem si moc užila. Příběh je plný lásky, zázraků a zejména zářivé fantazie. Mile mě překvapilo množství dobrý vtipů, při kterých jsem se opravdu srdečně zasmála (zejména vztah Roberta De Niro s jeho posádkou). Takto kvalitně zpracované fantasy jsem již dlouhou dobu neviděla. Film má doslova "osvěžující účinek".