Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Než jsem se na tenhle film podíval, ze všech stran jsem na něj slyšel jenom samou chválu.Říkal jsem si, že není možné, aby se film líbil tolika rozdílným lidem. My bad - je tomu tak. Je to přesně ten film, u kterého je jedno, jestli vám je 15 nebo 70, prostě vás dostane a já můžu jenom tleskat. Pvní místo v top 200 opravdu zaslouženě.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Jeden z mála filmů, které jsem shlédl více než dvakrát.Neobyčejný příběh a excelentní Tom Hanks - to je Forrest Gump, jeden z nejlepších filmů v historii kinematografie.V jedné pasáži říká Jenny:"Běž Forreste, utíkej!" Myslím, že Forrest utekl hodně daleko a na hodně dlouhou dobu totální většině filmů. Jednoznačně 5*.

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Z mého pohledu nejlepší Rocky ze série. Výborný kontrast mezi ruským strojem Dragem a americkým bojovníkem Balboou. Sledovaný trénink na počítači vs. poctivý tvrdý přírodní trénink na venkově a na závěr parádní boj. Famózní Sly a neméně dobrý Dolph Lundgren zřejmě v životních rolích. Za mě zaručeně 5*.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Česká klasika, na kterou se rád kouknu znovu.

Agent bez minulosti

Agent bez minulosti (2002)

Radost pohledět. Zajímavý začátek, dobře promyšlený děj a výborný Matt Damon. Nejvíc se mi líbí scény, kde přichází na to, že se umí bít, a to fakt dobře....:)

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Je to prostě neuvěřitelné.Natočit tři po sobě jdoucí filmy takhle vysoké kvality, to je rarita.Perfektní hudba, perfektní Matt Damon, perfektní všechno.Akční podívaná k nezaplacení...

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Jeden z mála filmů, u kterých jsem do posledního okamžiku nevěděl, co se přesně dělo. Miluju konce, který mi vyvrátěj všechny moje domněnky :-)

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Nemůžu si pomoct, třeba mě ukamenujte, ale je to lepší než Inception. A basta!

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Totálně kulervoucí konec. Opět jeden z filmů, kde mě konec vytahal za ouško :-)

Warrior

Warrior (2011)

Nesmírně silnej konec s perfektním hudebním doprovodem.