Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Dej mi své jméno

Dej mi své jméno (2017)

Jednoduchý děj se silným příběhem..film o nevinnému přátelství ,které se změní v něco víc....dojemné a strhující ....

Sedm

Sedm (1995)

Další vynikající film od úžasného Davida Finchera. Neuvěřitelně napínavý film ,který je spestřen brilantními hereckými výkony.

Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu (2019)

Tento film je jeden z mnohých vynikajících tarantinových filmů. Jeho zpracování je velmi zajímavé a promyšlené. Vynikající herecká dvojice Brad Pitt a Leonardo DiCaprio přímo ve filmu jiskří.. Je to film u kterého se zasmějete,ale není to žádná přihlouplá komedie. Konce byl v obvyklém tarantinově stylu a jako obvykle přehnaně moc krve a mrtvol, ale to nemění nic na tom , že je to brilantně vydařený film.

Pravdivý příběh

Pravdivý příběh (2015)

Než jsem se na tento film podívala ,tak jsem měla celkem malé očekávání ,avšak mile mě to překvapilo. Pomalejší spád s lehce depresivní hudbou ,která dobře doplňovala atmosféru příběhu. Obsazení dle mého dobře zvolené, ikdyž Hill pouze sekunduje Francovi. Příběh zajímavý a dobrý. Dobré 4*

Tři kroky od sebe

Tři kroky od sebe (2019)

U tohoto filmu jsem brečela mnohokrát a po desáté jsem to přestala počítat. Byla to nádherná podívaná, která pojednává o neskutečné lásce, která může přijít v tu nejméně vhodnou dobu.