Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Tento film mě zasáhnul už jen proto, že v něm figurují děti. Nicméně je to hodně rozporuplné. Líbí se mi tam ta dětská nevinnost a naivita, děj i ukončení. No, ale je to dosti nereálné, i knižní předloha je dle Johna Boyna "nehistorická, neboť krásná" , takže si nemyslete, že se něco takového mohlo ve skutečnosti stát. Ale jak jsem psala, je to hezky udělané, a pokud máte slabost pro děti, obzvlášť ve válce, tak vám slzička ukápne jako mně...

plakát

Želary (2003) 

Nejkrásnější film původem ČR za mě. První hodina byla celkem nudná, ale následující hodina to již vyvážila. Výkony Ani a Gyorgyho byly skvělé, autentické. Pravda, děj je dosti předvídatelný, takže nelze si říci "wow, toto jsem nečekal/a", nicméně takový děj zasáhne hodně lidí. Závěrem- moc pěkná romanťárna, s pěknou hudbou i atmosférou a dobrým obsazením.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Jedna z mála komedií, která mě opravdu dokázala rozesmát. Skvělá hlavní čtvěřice, která jede na rozlučku do Vegas? Super. Opravdu, nejlepší komedie, kterou jsem kdy viděla.

plakát

After: Polibek (2019) 

Já jsem docela romantik, tak jsem čekala, že film se mi bude líbit. Nicméně mi přijde, že čím novější romantický film, tím víc o ničem, pořád je to o tom samém. U téměř každé scény jsem si řekla, co bude následovat a vždy jsem se trefila. Za mě je tento film docela obyčejný a nezajímavý. Ty dvě hvězdičky jsou za obsazení a příjemnou atmosféru, ale dějem a koncem mě zklamal.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Přemýšlela jsem, kolik dám hvězdiček, neboť tento seriál je se mnou od mých asi 7 let, děj mě vždy nějak bavil. Je to spíš pro nenáročné sledovatele, pro ty, kterým stačí obyčejná krimi série. Ale určitě "zhejtím" to, že vesměs pokaždé to skončí stejně. Kdy to neskončilo dobře a bez nějakého požáru aut či smrti zločince? A jejich efekty požárů jsou někdy moc umělé. Za mě průměrný krimi seriál.