Profil Hodnocení (3487) Komentáře (238) Biografie (1) Oblíbení herci Oblíbené herečky
Moje komentáře |
Sherlock Holmes (2009)
21.01.2010 |
| |
Sherlock Holmes jako akční hrdina, kterej má problém s osobní hygienou, je rozhodně zajímavej pohled na tuhle postavu a už kvůli tomu jak tenhle pokus dopadnul, stojí za vidění. To byly v kostce představy se kterejma jsem se do Sherlocka natěšeně zakousnul. Dopadlo to tak napůl. Guy Ritchie má body k dobru za to, že se nebojí zkusit něco novýho a vynechal tentokrát bandy anglickejch gangsterů a jejich kšeftařský propletence a že se pustil na tenhle tenkej led. A body dolu za tu na oko velkolepost, s hroznejma scénama kdy lítá kde co, hrdinové šílej, uskakujou, vracej rány, ale člověku na nich ne a ne záležet a kdyby je v půlce něco vzalo po hlavě a zůstali už ležet, tak by mi to bylo fuk. Další bodík dolů ještě snad za hlavního záporáka, tomu sem měl problém uvěřit tuplem. Takže suma sumárum jsem se zabavil, ale v nejbližší době (a ne krátký) podruhý vidět nechci. Plus přání, aby Guy Ritchie vydělal hromadu peněz a aby mu ten Hollywood začal lézt i ušima, vyprdnul se tam na to a šel zase udělat něco postaru. |
Hanebný pancharti (2009)
22.11.2009 |
| |
Tarantino má dar diváka vtáhnout do děje a využívá k tomu spoustu způsobů. Ty který jsou u něj už tradiční, jako výběr hudby, překvapivý rozuzlení jednotlivých scén nebo v jeho případě kapitol, vybroušený dialogy, trocha toho násilí, nadsázka a ty dokáže ještě okořenit výborným výběrem herců (obzvlášť z Diane Kruger se mi párkrát zatočila hlava) a prostředím, kde se ten či onen film odehrává. Vůbec jsem si nebyl jistej, jestli je pro něj náckama okupovaná Francie domácí hřiště, byl jsem ale ujištěnej, že tenhle člověk se cítí doma všude. Je krásný sledovat jak z filmu čiší "filmařina mě pořád baví" a je krásný, že si to dělá podle svýho. |
Moje superbejvalka (2006)
21.04.2009 |
| |
Romantická komedie o holce co má sílu jako bejk a hází po lidech žralokama, když jí řeknou sbohem. Nějak mi uniká co je na tom vtipnýho. |