trojtmberk

trojtmberk

Radek Svoboda

23 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10
    • 25.1.2012  20:53
    Válečný kůň (2011)

Kříženec koňský romantiky pro dámy a válečný mašinerie pro pány. Při vší úctě k panu Spielbergovi ani ryba ani rak.

• 19.1.2012  19:14
    Inland Empire (2006)

Né že bych nebyl zvyklej, že Lynch točí věci kterejm rozumí jen on sám a někdy možná ani to ne, ale tohle byl extrém, u kterýho může ty tři hodiny v kuse sedět jenom masochista.

• 3.11.2011  20:53
    Konspirátor (2010)

V Americe vláda vysvětlovala a používala zákony podle toho jak se jí to hodí, a dělá to s vervou dodnes.

• 2.11.2011  20:02
    Sid a Nancy (1986)

Možná až zbytečně velký divadlo, né že by ve skutečnosti nebylo, ale proč to tak vokatě nafukovat.

• 6.9.2011  23:23
    Dealer (1996)

Stejně jako se v Dánsku otáčej větrný elektrárny, tak se tam taky točí obchod s drogama. Kdo by to byl řekl. Obrovsky kladný filmový překvapení ze severu.

• 24.6.2011  21:59
    Bitch Slap (2009)

V jednom filmu hrozně moc věcí, i béčko by mělo mít nějaký hranice ...... motá se mi z toho hlava, ale celkem příjemně :)

• 23.6.2011  22:08
    Život v sedmém nebi (1996)

Nalinkovanej život jako robot, v sedm večeře, v devět volat domu, projít násobilku, zakázat rachejtle, jít spát a pořád dokola. A najednou jeden šedivej vlas vás donutí uhnout kousek z týhle předem daný rutiny a skončí to s chlapem co žije v půlce karavanu, krade sádrový trpaslíky, koupe se nahej a bere život tak jak jde a vy najednou zjistíte, že zažíváte nejzábavnější dny v životě. Sam Rockwell a John Turturro si museli natáčení ohromě užívat, protože tenhle film je hlavně o tom, že každej má v sobě kus malýho dítěte a můžete se snažit sebevíc, ono stejně jednou uteče a ukáže vám, zač je toho loket.

• 3.6.2011  22:43
    Ward, The (2010)

Za konec tři, ale stejně mám neodbytnej pocit, že těch 80 minut před nim, ze mě někdo dělal vola.

• 16.5.2011  23:08
    Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Já musel projít dveřma do minulosti. To už vážně tak docházeji nápady, že je potřeba se vracet o dvacet let zpátky a pokoušet se probouzet něco, na co se už tenkrát dalo koukat jen se sakra velkym nadhledem? Prd pocta starejm mlátičkám, jenom pár steroidama vyhnanejch, fixama pomalovanejch a zamračenejch chlapů s ruskym přízvukem se hodinu a půl řeže.

• 5.4.2011  21:08
    Zamrzlá řeka (2008)

Je dobrý ukazovat druhou stranu mince, aby lidi nežili v představě, že v Americe má každej auto jako kráva a když z něj za jízdy vystrčí hlavu z okýnka, tak mu nalítaji pečený holubi do huby.

• 1.4.2011  22:34
    Last Night (2010)

Na oko strohej film, kterej má ale určitě co říct ....... a nebo neříct ??

• 22.3.2011  20:44
    Londýnský gangster (2010)

London Boulevard je stylová záležitost, co na tom, že forma vítězí nad obsahem, co na tom, že by se sem tam nějaká chybka našla, atmosféra je to o co tu běží. A pokud ještě při titulcích sedim na zadku a hypnoticky sleduju ubíhající písmena, tak je hotovo.

• 18.2.2011  21:46
    Záhadný kontraband (1964)

Miluju způsob jakym Belmondo řídí ve filmech auta, i když ve skutečnym světě by on trávil život ve špitále a auta u klempíře.

• 6.1.2011  21:42
    Svět podle Prota (2001)

S vodřenejma ušima za pět. A největší podíl má jasně nablble se usmívající Spacey, kterej jí banány i se šlupkou a dává úsloví "mouchy snězte si mě" úplně novej rozměr.

• 29.12.2010  13:43
    W. (2008)

Viděl sem už filmy o Hitlerovi, Fidelovi, Saddamovi, tak proč se nepodívat na dalšího pantátu, kterej si myslel, že z něj svět padne na prdel.

• 27.11.2010  22:57
    Strach a hnus v Las Vegas (1998)

Dvouhodinovej trip, holohlavej Johnny Depp a Benicio Del Toro po většinu času s holým pupkem, je rozhodně jedna z nejujetějších věcí, na který sem měl čest narazit. Možná sem se nechal napálit, možná ne, ale přišlo mi, že to je ujetý tim správnym směrem a jestli ne a byl to jen nejdelší videoklip co sem viděl, tak taky dobře.

• 22.11.2010  17:39
    Stalker (1979)

Nepobral sem a určitě se dlouho nepokusim o nápravu.

• 12.11.2010  22:24
    Kajínek (2010)

Mediální masáž kolem jména Kajínek rozpoutala průvan na český filmový scéně a tak ani mě nezbylo nic jinýho, než zasednout a zjistit, o co že to jde. A verdikt je, že průvan neni průvan, ale jenom neškodnej pšouk, kterej jak přišel tak odejde.

• 2.11.2010  21:45
    Leaves of Grass (2009)

Dvojrole jsou divný.

• 6.10.2010  22:59
    Harakiri (1962)

Mám tyhle starý samurajský báchorky čím dál radši, i když je to na hlavu postavený, protože asi nic neni český nátuře vzdálenější.

• 1.10.2010  23:51
    Frozen (2010)

Frozen bez problémů zabaví i odpůrce tohohle žánru, protože originalita se mu upřít nedá. Dilema jestli je lepší dostat se dolů a nechat se chytit vlky anebo zůstat dřepět nahoře a chytit vlka, mě příjemně překvapilo.

• 29.9.2010  09:08
    Noční můra v Elm Street (2010)

Možná ne úplně španý, ale rozhodně úplně zbytečný.

• 25.9.2010  22:05
    Machete (2010)

Konec sice přitaženej za vlasy a Seagala bych klidně oželel, ale jinak zábava ala Rodriguez jako z učebnice. A asi se nenajde nikdo, kdo by tuhle roli Dannymu Trejovi nepřál. Scéna se strunovkou by mohla z voleje nastoupit jako další reklama na Mountfield.

• 3.9.2010  20:59
    Ulovit miliardáře (2009)

Pořekadlo "Neuč vorla lítat" tady neplatí ani trochu, tomuhle Vorlovi by to měl někdo honem rychle připomenout.

• 25.8.2010  21:51
    Peggy Sue se vdává (1986)

Nemůžu si pomoct, ale nedokázal sem Kathleen Turner věřit těch 18 a že sem se snažil.

• 18.8.2010  23:10
    Salt (2010)

Dvě a to obě pro Angelinu, protože asi jen díky ní drží tenhle blábol pohromadě. Docela živě si dokážu představit, jak by asi vypadalo místní hodnocení, kdyby se její role chopilo nějaký kopyto. Třeaba Pamela Anderson by byla fajn, to by tu pak přisvištělo odpadů, až by s toho v uších hvízdalo.

• 18.8.2010  23:03
    Stará puška (1975)

Čekal sem kde co, ale že po vlažnym začátku, rozjede Philippe Noiret takovejhle masakr, to ani omylem. Snad jen ty vzpomínky na rodinu malinko rušily.

• 18.8.2010  10:05
    Papírový hrdina (2009)

Za kolo, za porcování platýze a za to, že má ještě dneska někdo odvahu točit film "jen" o lidech.

• 15.8.2010  23:32
    Princ z Persie: Písky času (2010)

Když už neni kde brát a musí se sáhnout ke zfilmování hry, tak ať to pokaždý vypadá jako tenhle Prince of Persia. Já se bavil požehnaně a to, že se najde spousta remcalů, který sežrali všechnu moudrost světa, mám víte kde. Hry sem svýho času sem tam hrál a jestli mě nějaká vážně bavila, tak právě Princova trilogie. Tleskám a jdu hledat do pár zaprášenejch spindlů hry, abych se zase po čase mohl zatočit na hrazdách a prolézt se po stěnách.

• 10.8.2010  09:59
    Splice (2009)

Tři veteráni by se radovali z holky co má oči takhle daleko od sebe, ale já řikam, že když má holka vocas, tak je to vždycky průser.

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10