Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Zvrácená (2021) odpad!

Pane Bože, to byla kravina.

plakát

Příliš vzdálený most (1977) 

Velkolepý film, zobrazující jednu na rychlo náplánovanou operaci, která svojí naivitou a skoro se dá říct diletanstkým přístupem, byla odsouzena k neůspěchu už od první myšlenky. Film nabitý hvězdami, velkolepou akcí a mostrozností scén. Výsadek několika tisíc spojeneckých paragánů, je doslova fascninující. Dle mého názoru jedna z filmových klasik, kterou prostě musíte vidět.

plakát

Bitva o Británii (1969) 

Jeden z mojich Top ten filmů. Hvězdné obsazení, skvělá výprava, dokonalé vzdušné souboje, výborná hudba, skutečný a velice silný příběh. Klasika, která je koukatelná a poučná i pro člověka který možná tak ví že byla 2. světová válka.

plakát

Orli nad Londýnem (1969) odpad!

Jak asi může dopadnout když Italové točí film o Německém tažení na západ? Ano, odpadem. V tom filmu je snad vše špatně, ale největší perla jsou Heinkely doprovázené Spitfiry a bránící se proti Britským Me-109.

plakát

96 hodin (2008) 

Naprosto skvělá a syrová akce ve stylu starších akčních pecek. Táta-ochranitel si jde s buldočí zarputilostí a chladnokrevností vyříkat názory s únosci jeho dcery a cestu si přitom klestí brutální silou a precizní technikou likvidace.  Film který jsem spolknul se zatajeným dechem.

plakát

Prázdnota (2020) odpad!

Po velice pěkném začátku, který sliboval skvělý film, přišel totální propadák. Skoro dvě hodiny trápení a čekání na "něco", co nepřišlo. Nejsem si jistý, jestli po úvodní vysokohorské části, producent vyměnil scénář, filmový tým anebo jim zvýšil příděl drog, ale celkově to vyznělo jako dva filmy sestřižené dohromady.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) odpad!

Někde jsem četl, že lidi odcházeli s hrůzou a zhnusením z kina. Po zhlédnutí asi třiceti minut tohohle výblitku se ani nedivím. Marhoul asi vystudoval FAMU - feťáckou akademii míchacích umění a někdo ho kvůli záměně zkratky vzal k filmu. Jako chápu že hypsterů a alternativních eko matek, srkajících jejich avokádová latté se sojovým mlékem se to asi dotkne, dokonce je to pohorší a znechutí, načež následně začnou na svojem Airbooku psát tweety na téma "Válka je kurva", ale podle mě je tenhle film uplně zbytečnej.