Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Oblíbené filmy (9)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

"25.5. 1977 se psala filmová historie. Skvělá hudba, výborní herci ale hlavně příběh, který nikdy (pro mě) nezestárne. Ano mluvím o Star Wars." VHS s Epizodami IV, V, VI, mě o víkendových ránech "vychovávaly", Teda pokud nehrálo BttF. A asi zde ve mě nenápadně zakořenili samurajové, nemůžu si pomoct, ale souboje se světelnými meči připomínají japonské bojové umění Kendó. A vyrašili když jsem do ruky dostal Sedm Samurajů.

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

VHS se všemi třemi díly byla doma přehrána nespočetně krát. Bezkonkurenční film(y) o cestování v čase.

Sucker Punch

Sucker Punch (2011)

Prvnich 10 minut sem porad sedel a dival a nechapal o cem to vlastne je.Prvni "LightPunkovy" tanec nebyl spatny ba byl dobry. Ale jakmile se rozjel druhy "SteamPunkovy" tanec tak jsem si pral ji videt. Pri tretim "DustPunkovem" tanci jsem ji fandil a pridaval se do tance. A pri ctvrtem "RobotPunkovem" tanci sem si rikal zahod katanu a vem si svetelny mec. No a na konci vse krasne objasneno. A zaverem, film je podtrzen skvelym soundtrakcem, takze ktera slecna si pujde se mnou zatancit pripadne mi zatanci?? Hodnoceni rozlezeno a jelikoz me soundtrack natolik uchvatil ze si ho poustim coz normalne nedelam az na dve vyjimky, ktere jsou Je to fajn z Koure a Power of love z Back to the Future, takze davam za 5*

Sedm samurajů

Sedm samurajů (1954)

Viděna několikrát 200 minutová verze. Až zase budu mít někdy přes tři hodiny čas, a budu mít chuť na samuraje první po čem sáhnu bude Sedm samurajů.

Kouř

Kouř (1990)

Videno jednou: "Hmm zajimavy film ale tak nejak zadne pocity 3* " Videno dvakrat: "Hmm ten film ma nejake kouzlo a zacinam tomu prichazet na chut 4*" Videno vicekrat "Kour je Skvely, je Bajecny, je Dokonaly, mam ho rad 5*" ">Fabriky kouri a kouri. A jak mam do chuja robit a nekourit. Ja musim robit a kourit.<"

Svéráz národního rybolovu

Svéráz národního rybolovu (1998)

Děkuju nejde vypít. A proto šampaňské máme? Vodku...(Na intelekt; Za vlast; Na porozumění; Na mlčení, na solidní chlapské mlčení; Na spojenectví; Na palec; Na ryby)