Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (6)

Útočiště hrůzy

Útočiště hrůzy (2008)

Trailer Park of Terror vypráví o prostitutce Normě, která se rozhodla po vraždě svého přítele pomstít a uzavřela smlouvu s ďáblem. Po zabití všech, kteří jí zkazili celý život, a vlastní sebevraždě, se děj přesouvá o několik let dopředu, kde parta mladých vyvrženců pokoušejících se nalézt pomoc ve víře nabourá a musí se uchýlit do bezpečí před bouří. To naleznou v maringotkách, do kterých je zavede právě Norma. V průběhu noci však přijdou na to, že Norma není taková, jak se na první pohled zdá, a že v táboře maringotek nejsou sami. Začíná boj o přežití se silami, s nimiž si není radno zahrávat...

Dostaňte agenty Bruce a Lloyda

Dostaňte agenty Bruce a Lloyda (2008)

Bruce (Masi Oka) a Lloyd (Nate Torrence) jsou výzkumníci americké tajné služby pracující na nejmodernějších vynálezech pro špičkové agenty. Nyní vytvořili jedinečný „neviditelný plášť“, díky kterému by jejich spolupracovníci mohli lépe bojovat se zločinností, ale bohužel je jim ukraden. Vypraví se proto sami do terénu, aby jej našli a nepřišli tak o svou práci či o své životy. V tom jim budou pomáhat i bránit agenti ze CIA a ženy, u kterých si nikdy nemůžete být jisti, co vlastně chtějí.. Get Smart’s Bruce and Lloyd Out of Control vypráví příběh, který se místy prolíná s komedií Get Smart, jsou zde proto viděny různé situace z jiného pohledu a můžeme se setkat i s některými představiteli, jako je agentka 99.

The List

The List (2007)

Roku 1863 v USA několik sedláků uzavřelo jakousi smlouvu, díky níž chtěli finančně zabezpečit sebe a své potomky. Současnost: Otec Rennyho Jacobsena zemřel a všechen svůj majetek odkázal na dobročinné účely. Renny se však jako jeho prvorozený syn stává členem mužského společenství sestávajícího z dědiců dávno zemřelých sedláků. V tomto společenství se ale každý snaží získat pro sebe co největší moc a nezastaví se před ničím..

College Road Trip

College Road Trip (2008)

Melanie (Raven) dokončila střední školu a jako správná studentka chce jít na vysokou. V tom by nejspíš nebyl žádný problém, kdyby její starostlivý otec (M. Lawrence) nevybral onu vysněnou školu místo ní. Spolu se tak vydávají napříč Spojenými státy, aby pochopili nejen, co je pro ně pro oba dobré, ale aby se i lépe poznali navzájem. Zabránit jim v tom může, kromě všemožných útrap, snad jen Melaniin mladší bratr se svým superinteligentním prasátkem.

Freakdog

Freakdog (2008)

Catherine (Arielle Kebbel) a její přátelé spolu studují medicínu a občas pořádají večírky, kde berou kradené léky z nemocnice. Na jeden takový večírek se dostaví i Kenneth – podivín, kterého mají všichni za úchyla. Má proti nim usvědčující důkazy, proto ho ostatní vezmou mezi sebe a zdrogují. Kenneth ale upadne do komatu a nikdo neví, co si počít. Odvezou ho tedy před nemocnici, ujedou a tváří se, že se nic nestalo. Jediné Catherine na Kennethovi záleží, proto se pokusí uzdravit ho pomocí alternativní léčby, která se jí ale vymkne z rukou…

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special (2008) (pořad)

Populární americký břichomluvec Jeff Dunham vydává své další dvd, které je již třetí v pořadí. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o vánoční speciál, v němž samozřejmě nechybějí ani Jeffovy (a naše) oblíbené loutky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Bubba J a mrtvý terorista Achmed. A co by to bylo za Vánoce bez pořádných koled? Těšte se na ty nejznámější v podání našich kamarádů, byť v trochu upravených verzích, a na spoustu vtipů..

Reklama