Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Space: 1999

Space: 1999 (1975) (seriál)

V roce 1999 je velkým problémem nukleární odpad, na Zemi pro něj už není místo a je proto skladován na Měsíci. Bohužel však dojde k nečekané havárii, při které exploze odpadu odmrští Měsíc hluboko do galaxie i s 311 člennou posádkou základny Alfa. Posádka je uvězněna na Měsící, řítícím se velkou rychlostí napříč galaxií, bez naděje na návrat domů.

I Dream of Jeannie

I Dream of Jeannie (1965) (seriál)

Hlavním hrdinou seriálu je americký astronaut kapitán Tony Nelson (Larry Hagman), který při návratu z jedné ze svých vesmírných výprav skončí v daleké poušti. Tam najde starobylou láhev, ze které vystoupí Jeannie (Barbara Eden). Jeannie, jakožto starobylý džin, umí splnit každé přání a Tony, jakožto její objevitel, ji může ovládat.

Špinavá hra

Špinavá hra (1969)

Britský válečný film z roku 1968 inspirovaný akcemi Long Range Desert Group, jednotek vytvořených v Africe za druhé světové války pro průzkum bojem. Skupina vojáků pod velením plukovníka Masterse podniká průzkumné akce daleko za týlem nepřítele. Při jedné z takovýchto akcí objeví domnělý sklad paliva Rommelovy armády. Ústřední velení rozhodne o likvidaci tohoto skladu a provedením úkolu jsou pověřeni kapitán Douglas (Michael Caine) a kapitán Cyrila Leeche (Nigel Davenport). Malá jednotka se vydává do pouště, avšak v průběhu akce dojde ke změně plánů ústředního velení...

Reklama