Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Život po životě (2010) 

Ani vteřinu jsem se nenudil, právě naopak. Ovšem není to asi film pro každého, někdo si pochutná a někdo si musí počkat na nové Transformers.

plakát

Počátek (2010) 

Nolan ví co potřebuju, co chci a po čem teču blahem. Jeho filmy patří k těm které mě prostě baví.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

13. července 2010 se zapíše do mých dějin. Po mnoha filmech s LeoDicaprem jsem mu poprvé přišel na chuť a do této chvíle pro mě odpudivý herec se mi zdá být charismatický a především schopný. Ovšem tento snímek mu k tomu velmi pomohl. Prostě se posaďte, nechte se napnout, uvolnit a... hlavně překvapit :)

plakát

Moje první láska (1991) 

Snímek mého dětství. Roztomilé a pro mě tehdy z pohledu malého človíčka drtivě smutné.

plakát

Kung Fu Kyborg (2009) 

Obtížné hodnocení...ačkoliv se autoři snažili do snímku zakomponovat cool akci a zároveň myšlenku citlivého stroje tak výsledek je poněkud pokulhávající. Levně vypadající efekty působí trochu odpudivě. Jinak boje ve stylu asijského anime vypadají dobře, i když jich tam moc není. Ze začátku méně akce a prvky humoru, který si myslím není pro evropana vždy tak otevřený, ale poté následuje akce a ze snímku se stává patlanina.

plakát

Vzepřít se obrům (2006) 

Víc než film je pro měl zajímavé sledovat reakce zde. Budu znít jako aktér snímku, ale některé zde žene právě strach z neznámého. Každý má možnost zvolit si svoji cestu a ta křesťanská není vůbec špatná. Film možná nepřekypuje filmařským zlatem, ale je to příjemný motivační snímek. Když člověk skutečně uvěří zaplaví ho vlna tepla a pozitivního myšlení a ať je to způsobuje cokoli právě pozitivní myšlení je skvělý průvodce životem. A to že trenér najednou mohl mít děti? Žádný extra zázrak, ale změna životního postoje, úspěch a pozitivní myšlení. To vám řekne kdejaký doktor, že neplodnost je z velké části způsobená psychosomaticky. Film byl příjemným pro čtvrteční večer :)

plakát

Bídníci (2000) (seriál) 

Zajímalo by mě, zda ti jednohvězdičkáři četli Bídníky. A tím myslím skutečně četly, bez přeskakování apod. jak mají někteří zvykem. Z těch všech adaptací co jsem viděl( všechny kromě filmu s Gabenem, sháním ve vysoké kvalitě) je toto nejzdařilejší dílo. A to především po stránce obsahové, jelikož měli tvůrci dostatek času zaznamenat souvislosti a tím pádem nebyla nutnost překrucovat. I když originálu nedosáhne filmové zpracování nikdy. Nejvíce mě zarazil komentář uživatele canakja. Myslím že právě jeho komentář je bez ducha a jiskry. Navíc "nechutný konec" jak říká v knize v podstatě je. Tak proč by měl být ve filmu přikrášlen? Celé dílo je v podstatě nechutné a surové, přesně tak, jak to bylo v té době, kdy se příběh odehrává. V Hugově době. 4 hvězdy a nechávám si rezervu na Gabena :)

plakát

G. I. Joe (2009) 

Úžasná jízda na hraně blbosti. Silně tu kontrastují krásně propracované postavy, které mají už svoje odžito v papírovém komiksu a scénář, který mě chvílemi bavil, občas vyděsil. Ty nápady a "hračky" jsou naprosto skvělé a zábavné, ale filmové interpretaci chybí detaily a preciznost. Viz. jízda na motocyklu městem, to je scéna akorát tak pro smích. Když to celé shrnu tak nemůžu říct, že mě to nebavilo. Pohádka s nanoboty :)

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Tak jak jsem se těšil, tak mě zklamal jak to často bývá. Přestřelky v duchu mafiánů a bankovních přepadení jsou poutavé, ale jinak jsem se chvílemi nudil. Nechybí ani dojemný konec, který na mě sice zapůsobil, ale osobně jsem tak měkkej, že je na čase nasadit laťku. Ch. Bale mě při mém prvním setkání ve filmu Mechanik hodně oslovil jenže časem, kdy mi jeho tvorba přibývá na pomyslné pažbě, mě začal nudit. Připomíná mi to celé snímek Scar face, jen se to odehrává v epičtějším prostředí a konec je poněkud méně hořký. Kdybych se u toho nenudil byl bych dal čtyři, ale bohužel. 3, nic víc, nic míň.

plakát

Avatar (2009) 

Někdo možná tvrdí, že se nejedná o filmovou revoluci. Mluví se o filmovém klišé. Ale co je důležitější? Hodnocení více či méně zdatného kritika, nebo fakt že moje prdel byla přibitá k sedačce, oči na plátně a jazyk osychal vyplazenej blahem. Zažíval jsem jeden orgasmus za druhým a chci to vidět znova, znova a znova. Tleskám