Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (182)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Jako pardon.. Ale takto nahlas od plic jsem se u české komedie dlouho nezasmál.. Nějaký inteligentní humor opravdu nehledejte.. Ale za mě velice příjemné překvapení..  Od komedie opravdu čekám že se budu popadat za břicho.. a ne jak je v ČR zvykem.. že pod pojmem komedie, dostanu jakesi milostné drama, nebo přemítání nad končícím životem.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Hledat nejakou logiku ci pribeh v novem Terminatorovi je nesmysl.. Ono totiz i legendarni dvojka, byl cistej akcnak.. Vsak T1 a T2 vznikly v dobe, kdy se u filmu na scenar moc nehledelo.. Takze nadavat tady na zdarile pokracovani s tim ze to nema hlavu a patu je nesmysl.. T1 ani T2 hlavu a patu nemely taky.. Podle me, je tento film na druhem miste po T2...

plakát

Black and Blue (2019) 

Myslim ze cely film kasne vystihuje konec.. kdy televizni reporterka informuje o tom jak policista "popravil tri neozbrojene cernosske mladiky".. Oni to byli sice gangstri a dealeri tvrdych drog.. ale to uz nezni tak hezky... Jinak prumerny akcnak.

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) 

Zacatek je super a vtipny, ale od te doby co Stalin umre se cely dej smrskne jen na nekonecne a casto nudne hadani..

plakát

Ad Astra (2019) 

To si nekdo vzal Soalaris (Zlaty medved), Blade Runner (Los Angeles Film Critics Association), Gravitace (Academy Awards), Martan (Golden Globes), Interstellar (Academy Awards), Sunshine (British Independent Film Awards).. Udelal z toho lečo a čeká co z toho bude za cenu...

plakát

Ničitelka (2018) 

Nahodou to bylo moc dobry... Jedine co mi trochu vadilo byl makeup Nicole.. ktery nebyl dle meho moc povedeny..

plakát

V měsíčním světle (2019) 

Opravdu nechapu lidi, kteri u filmu o cestovani casem do minulosti vzdy hledaji logiku a kdyz ji nenajdou davaji nizke hodnoceni.. Povim vam tajemstvi.. Zadny film o cestovani casem nema logiku..

plakát

Aladin (2019) 

Nechapu tak spatne hodnoceni nekterych uzivatelu.. Myslim ze by si nekteri nerdi meli uvedomit, ze nejsou cilova skupina... Muj syn se narame bavil a ja taky.. Rozhodne nadprumer...

plakát

Teroristka (2019) 

Jednu hvezdu strhavam za "skrytou" migrantskou agitku.. Ale chapu, ze jinak by film nedostal penize od ceskeho filmoveho fondu (tak jako jina scenaristka).. Skoda..

plakát

Všechno nejhorší 2 (2019) 

Nahodou v zanru komedie to je nadprumer (dano predevsim spatnou kvalitou komedii).. Jestli od toho nekdo cekal neco jineho nec komedii, tak chapu ze je zklamany.