Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jim Mickle režisér Stake Landu a Cold in July mě opět potěšil a natočil originální thriller se sériovým vrahem, který se vrací každých 9 let. Hlavním hrdinou je detektiv Boyd Holbrook ( Narcos, Predator), který po záhadném vrahovi pátrá celý svůj život, ale zjistit pravdu kolikrát může stát kariéru, práci i vlastní rozum. Film má perfektní hudební doprovod, slušné tempo, hezkou kameru, dojde i na napínavé naháněčky a na trochu krve. Slušně zvládnuté řemeslo s hezkým vizuálem i atmosférou a byť si na film za rok nejspíš nikdo nevzpomene já se opravdu bavil. 70% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice něco jiného, ale i tak jsem byl v rámci možností spokojen. Ba co víc první polovina filmu byla skvělá a dokázala zaujmout. Tempo však postupem času začíná filmu V měsíčním světle docházet a samotný závěr mi přišel nezajímavý. Musím ale uznat, že jeden zásadní bod se podařilo tvůrcům dlouho skrývat a způsob, jakým se jim to podařilo, se mi líbil. Nechci být konkrétní, ale jedná se o původ jedné z postav. Škoda, že si tvůrci více nepohráli s druhou půlkou, protože jinak bych i mile rád dal více hvězd. Přesto si myslím, že si tento film aspoň ty tři hvězdy zaslouží. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nie si jediná, kto sa snaží zmeniť minulosť.“ Celkom solídne sci-fi o cestovaní v čase, o ktorom vlastne do polovice ani netušíte, že je to sci-fi o cestovaní v čase. Záver je pomerne šokujúci. Píšem pomerne, pretože pre tých, čo videli Predestination, to šokujúce asi nebude. Ale aj tak, neľutujem, že som si In the Shadow of the Moon pozrel. Ak by záverečná tretina bola trochu vyšperkovanejšia, nie len „odbitá“ slovným opisom toho, prečo hlavná (ne)záporáčka koná tak ako koná, určite by som nemal problém prihodiť aj štvrtý vpich, ehm, teda hviezdičku. 65 % ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Téměř celá první polovina filmu mi připomínala svou atmosférou Maxe Payna (hru). Ústřední a musím podotknout že velmi povedená leč nedotažená dvojice policistů a jejich nadřízený byli velmi dobře ztvárněni, včetně jejich hlášek - v podstatě do ponuré atmosféry vnášeli světlo. Bohužel však tato rovina byla jen lehce nakouslá a málo rozvinutá. Potěšili mě některé scény, jako třeba naprosto profesionální policejní jednání v hangáru. Čekal jsem, že se to potáhne v tomto duchu celý film, dokud nepřišel zlom v podobě určité události a film se tak přesunul do své horší poloviny. Sice již opadla ta ponurost prostředí, ale tvůrci ji předali v podobě beznaděje a fanatismu na hlavního hrdinu. Jak film plynul, rozplétal se i příběh, jehož námět byl řekněme velmi, velmi klasický a tím pádem neoriginální, což mě mrzelo nejvíc. Snad každého člověka, který přemýšlel o cestování v čase to napadlo! Druhá polovina na mě tak působila velmi prázdně a uspěchaně. Už nebylo co vyprávět, co vyšetřovat. Zbylo jen čekat a bohužel si autoři to čekání krátili hloupostmi ve scénáři. Škoda. I přes to dávám 4*, které si film nezaslouží, ale nic mezi 3 a 4 zde není… ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční spojení krimi a sci-fi překvapivě funguje, musel jsem si však zvykat na Boydovu hereckou polohu, protože ho mám jasně zafixovaného z Narcos. Většinu filmu nechápete, o co přesně ve snímku jde, i finální gradace vám v pochopení příliš nepomůže, ale svým způsobem je příběh originální a je možné, že při druhé projekci bych zvedal hodnocení. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)

Reklama

Reklama