Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Děsně přetažené a pomalé vyprávění, se skvěle namakeupovanou Nicole Kidman. Jenže i ty nekončící jízdy na její zestárlý, vrásčitý, unavený obličej nakonec přestanou fungovat. Je to taková snaha o napodobení všech těch aktuálně populárních krimi sérií a thrillerů, která ale v zásadě příliš moc nepřináší a funguje jen v několika málo momentech (a řekl bych, že mnohdy těžce neví, co chce říct a tváří se jako něco většího, než co ve skutečnosti je). ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v první větě musím pochválit herecký výkon Nicole Kidman, bavila mě po celé dvě hodiny, a kdyby na tom byl stejně i scénář, hodnotil bych z fleku za pět hvězdiček. No, nestalo se, výborný, akcí a napětím nadupaný děj se střídal s poněkud slabšími momenty, které zpomalovaly tempo příběhu, takže jsem se občas trochu nudil. Myslím, že kdyby měl film o dvacet minut kratší stopáž, dosáhli by tvůrci mnohem lepšího výsledku. Sice tady teď frflám, ale špatný snímek to určitě nebyl, jen mám pocit, že měl na víc. 3*+ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejvyšší smysl celé téhle krimišarády spočívá v tom, že nám v něm filmoví tvůrci ukážou, jak parádně dokážou namaskovat Kidmanku. A opravdu, většina diváků by ji asi vůbec nepoznala. I sama Kidmanka hraje dobře, sípe, mžourá krhavýma očičkama, osvojila si podivnou nahrbenou chůzi komparsistů z Walking Dead, prostě válí. A kdyby byla černá, možná by za tuhle roli mohla i dostat Oscara. Ale ani věrohodně ztrhaná a vyžilá Kidmanka celej film neutáhne, když nemá co hrát. Pí rejžová se zjevně snažila dát krimižánru jakýsi (nevímjaký) přesah, snad psychologický, snad artový, ale výsledkem je dvouhodinová nuda, i když se film od prvních záběrů zarytě snaží o temnou a syrovou atmošku. Scénář slabý, zápletka ubohá, záporák v paruce směšná figura, dcera Kidmanky zbytečná a otravná figura... Jde o typickou ukázku typického nešvaru typického "ženského" filmu, že divák je v kriminálce pruzený třeba sáhodlouhými vztahovými dialogy mezi matkou a dcerou, namísto nějaké té akce a napětí, které by od tohohle žánru logicky očekával. A nekonečný závěr a la Tree Of Life je už koncentrovaný vopruz a působí nejvíc ze všeho parodicky. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj z N. Kidman sa snažili „spraviť svojráznu policajnú hrdinku“. Ja viem, to je silný výraz. Vytvorená atmosféra pre príbeh je aj viac-menej v poriadku, ale ten samotný príbeh nie je šikovne využitý pre filmové účely. Časovanie preskakovania medzi minulosťou a súčasnosťou nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Veľmi pomalé tempo na 2 hodiny. N. Kidman kvôli filmovej roli ešte ani raz nevypadala tak zle. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama