Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 

Příjemná oddechovka, u které nemusíte nad ničím přemýšlet a jen čekáte, co ústřední trojice zase vymyslí. Pár vtipných, ale i několik trapných momentů. Řekl bych, že nejhorší díl celé série, ale pokud jste příznivci jako já, tak se Vám bude líbit i tak. Časem bych se na to podíval i znova.

plakát

Přenašeči (2009) 

Další z několika filmů se stejnou nebo podobnou tematikou. Obyčejný film, který ničím nepřekvapí, ale ani nezklame. Jede se pořád na stejné vlně, žádná gradace, žádné zpestření. Nechci říct, že jsem se vyloženě nudil, ale nějaká velká zábava to taky nebyla.

plakát

Star Trek (2009) 

Seriál jsem nesledoval, ale tenhle film mě nadchl. Příběh má svižný spád a nenechá Vás vydechnout, když k tomu přičteme pěkné efekty, vtipné dialogy a mnoho dalších plusů, máme z toho velmi kvalitní Sci-Fi, které se musí líbit každému, kdo má alespoň trochu rád tuto tématiku.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Dokonalý únik mě velmi překvapil. Od tohoto filmu jsem neočekával nic extra, ale musím uznat, že mě bavil od začátku do konce. Dobrý příběh, při kterém se Vám bude honit hlavou typická otázka, kdo je vrah, Vás nenechá chladným, když k tomu připočteme krásné prostředí a pro mě netypický konec máme z tohoto filmu příjemné překvapení letošního roku.

plakát

Romeo a Julie (1968) 

Musím se přiznat, že na tento film jsem se díval tak trochu z povinnosti, protože je součástí maturitních témat. Po půl hodině se mé sledování bez zájmu změnilo a já hltal každou minutu filmu. Věděl jsem, že film končí smrtí milostné dvojice, ale pořád jsem doufal, že se vše změní. I když mám raději novější filmy, tak mě Romeo a Julie absolutně pohltil.

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

V tomto filmu pro mě byla hlavním lákadlem Megan Fox, kdyby ta ve filmu nebyla, zřejmě bych se na něj ani nedíval. Průměrný film s průměrným příběhem zpříjemňují obě hlavní herečky, jinak se ve filmu podle mě nedá nic vyzdvihnout.

plakát

Rok jedna (2009) 

Dobrá komedie se silnějšími i slabšími chvilkami. Občas jsem se zasmál a některé věci mi přišly trapné, ale když to všechno shrnu, tak musím říct, že jsem se bavil a nelituji času, který jsem u filmu strávil.

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Od tohoto filmu jsem toho moc neočekával, po skvělé jedničce a dvojce přišla slabá trojka a od čtverky už jsem nečekal nic, takže jsem ani nemohl být zklamaný. Jde zde hlavně o to, aby byla smrt postav co nejbrutálnější a pro diváka zajímává, což umocňuje i 3D projekce, ve které je film promítán. Příběh v Nezvratném osudu nehraje podstatnou roli, takže pokud si u filmu chcete jen odpočinout a nepřemýšlet nad tím kdo je ten tajemný zabiják je Nezvratný osud 4 něco pro Vás.

plakát

Góóól! III. (2009) 

Třetí a jak už hodnocení napovídá nejslabší díl této trilogie. Příběh Santiho a fotbalové prostředí jde do tak trochu do ústraní. Je to škoda, fotbal mám rád, ale tohle se nepovedlo.

plakát

Marley a já (2008) 

K tomuto filmu mě přilákal pěkný trailer a komedie o vztahu člověka a psa mi připadala jako dobrý film k odreagování. Osobně nemám moc rád dvouhodinové filmy, ale Marley a já dokázalo udržet moji pozornost po celých 120 minut. Dojemný konec jen dovršil skvělý pocit z filmu.