Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Sedmý díl prciček je na rovinu řečeno slabým odvarem prvních super dílů. Scéna se sobem trapná, Stifler ubohý. No jinak Američani zase vsadili na spoustu nahých slečen (starý a podlý ale účinný trik na mužské obecenstvo co si budeme povídat...). Jinak chvílemi jsem se i zasmál takže dvě hvězdy s odřenýma ušima a to především za kočku Jennifer Holland...3/10. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, já jsem vážně hlupák. Všechno v mém těle mi řikálo - "nepouštěj to, zkazíš si večer" a taky že jo. Proč já ten svůj vnitřní hlas někdy neposlechnu... Upřímně, bylo mi snad 14 let když jsem viděl první "Prcičky" a i když dnes je můj vkus úplně někde jinde, nedám na ně a možná jejich druhé pokračování dopustit. Naštěstí vše co ma v názvu číslo více jak 2 už je pro mě jen hloupou recyklací a tak jsem se dlouho úspěšně sérii vyhýbal. Až do dneška. Musím vám opravdu říkat, že to byl děs? Vždyť jen samotný fakt že hlavního, (!) středoškolského (!), hrdinu hraje týpek jež má skoro 25 let mluví za vše. Přičtěte se k tomu fekalní (ne)humor, nulový scénář a vyjde vám nádherné hodnocení odpad! A proč teda jedna hvězda? Ženy omluví a přestanou číst ... ale i když krása není vše, na některé slečny se dívalo moc dobře a za jejich boobies teda ta jedna. I když se za to stydím. Shame on me. Shame on you. Nechte mi mou teen sérii v klidnu odpočívát parchanti ziskuchtivý!!! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po poslednom videnom diely som si povedal, že už daľší u mňa nehrozí. Z kultovej teen komédie s vtípkami o sexe sa stala komédia snažiaca sa o čo najtrápnejší vtip a posledné dva diely skončili na úplnom dne žumpy. Ale ohlasy na zatiaľ posledný diel neboli najhoršie a tak som sa k tomu predsa len dokopal. The Book of Love nie je tiež žiadna sláva, no aspoň to nesrší nechutnými vtipmi, ale trápne je to stále (čo čakať od video filmu?). Tento diel má z každého niečo. Zápletku prvého dielu, obnažené ženské telá, sem tam niečo nechutné, Jimmovho otca, svojho Stiflera a happyend v ktorom nakoniec aj los zasunie. Blbosť na jedno pozretie, ktorá neurazí a chvalabohu nejde v duchu posledných dvoch dielov. Som zvedaví čo ukáže stará partia v American Reunion. Moje poradie American Pie zoradené do troch kategórií: pozeraťelné a fajn diely, diel po ktorom neumriete a žumpa komédií (1,2,4,3) (7) (5,6). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky jsou kultovní teen komedii, průkopníkem ve svém žánru. A všech šest dílů, i když s těžkou stagnací, se toho drželo. Ale tohle... tohle je vážně humus! Humor žádný, zbytečné nastavování za pomocí fekálních scén kdy jeden borec poblije hezkou slečnu, druhej borec je naprcán sobem nebo losem nebo co to bylo nebo ten samej loser, kterej poblil tu hezkou holku ma zaseknuty pero v puse mrtvy stetky. Jedinou devizou filmu jsou zajimavy slecny, ale ani to k ty jedny hvezdicce nestaci. Uz mam dost komedii o tom, jak se nekdo snazi zasunout. Tyhle filmy vytvari iluze v nanivnich pubertacich o tom, ze stokilovej bagoun sbali na svoje dzouky superhotcool kocku. Ne, mladi patnactileti panicove, takhle to faaaakt nefunguje :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama