Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (150)

plakát

Physical: Sto statečných (2023) (pořad) 

Nejprve k hodnocení: Klasická ČSFD POMO demence kdy nejde hodnotit jednotlivé díly. Když už sem pořdad zakládáte, tak to dělejte pořádně dřevácí. A teď k pořadu: Bylo zajímavý vidět jak se všechna tak svalnatost vyhnaná cvičením, steroidama, kreatinem, atd. míchá se slušností a úctou typickou pro ásii. Někdy platilo ty máš svaly já mám čáry. Jindy zase, když to nejde silou, tak to jde větší. Určitě bych si dal další sérii a klidně i z jiný země. Edit 02.04.2024: Po roce jsme dostali druhou sérii a já musím opět začít stejně jako před necelým rokem. Na CSFD se nic nezměnilo. Stále zde pracují dřeváci a neschopný lidi. To, že už běží druhá série očividně asi nezaregistrovali. Oni asi ani nezaregistrovali, že každá série má i vlastní díly. Ale tady je zbytečný plácat si játra na takový dřeváky. A teď k druhé sérii. Obsazení bylo podle mě mnohem vyrovnanější než u první série. Ale ubylo lidí, kterým fandit i když pár takových tam bylo. Stále platí, že to jde urvat silou, ale zde bylo naštěstí i důležitá síla vůle. Soutěže druhé řady byly pro mě mnohem zajímavější. Tato soutěž je jasným důkazem, že kdo jí kimči ten to dotáhne nejdál. Jsem zvědavý zda bude třetí série. A pokud jo, tak určitě na CSFD si toho nevšimnou.

plakát

Baggio: Božský copánek (2021) 

Tento film byl jako jízda ve Ferrari. Rychlý start, průjezd kariérou v plné rychlosti a během chvíle jsme v cíli.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Tak jsem si taky sáhl na svůj krystal, byl sice trochu lepkavý, ale přání, aby film po půl hodině skončil mi nesplnil. Čekal jsem a čekal a ve chvíli, kdy všichni svá přání odvolávali jsem byl jediný, kdo stále svíral svůj lepkavý krystal a své přání nezrušil.

plakát

Tenet (2020) 

.olšarkasydatocoV

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

zpověď dnes již 94 letého Davida Attenborougha a jeho zhodnocení stavu naší planety. Člověk, který celý svůj život strávil v přírodě a byl svědkem její devastace a vymírání druhů nás před koncem svého života varuje, ale i dává naději a rady jak si život na této planetě zachránit. Tohle je dokument, který by měl být povinný pro každého člověka na této planetě.

plakát

Vyproštění (2020) 

Když čičmunda z Bangladéše unese Apuovi v Indii syna Radjeshe, tak je zaděláno na Teorii velkého třesku. V tuto chvíli je načase povolat Thora, aby rozpoutal v zemi třetího světa pořádné hromy a blesky. Sice se mu do toho občas připlete Sandokan a občas se přihodí i Stranger Things, ale nakonec i Sandokan přece jen Thorovi pomůže Radjeshezachránit. Radjeshe nakonec vyprostí Padmavati aneb v každém filmu musí být i strongfemalecharacter. Už mi tam chyběl jen indický tanec na konec.

plakát

Apokalypsa: Válka světů (2019) (seriál) 

Opět perfektní dokumentární série. Do detailu propracovaný nástup komunismu a s ním spojené boje v Asii až do 70.let. Teda až na absenci bojů v Kambodži a celkově skoro žádné informace o Rudých Khmérech a války mezi Čínou a Vietname. Co mě docela zklamalo je, že se vše točí hlavně kolem Indočíny, nic proti, ale chtělo by to víc probrat z širší perspektivy. Chybí mi tam celkový pohled na Afriku a pád kolonií, vliv komunismu a západu v této oblasti. Nic o Střední a Jižní Americe. Chybí pohled na blízký východ a jeho přerod v silně fanatické muslimské země. A bohužel v posledním díle se to vše vzalo dost hopem, takže Afghánistánu si skoro vůbec neužijeme a celkově rychlý pohled na pád komunismu je také dost zklamání. Ale celkové zpracování a spousta nových informací z toho stále dělají velmi dobrý dokument.