Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Plastic Bag (2009) 

Nejdojemnější film o plastovém pytlíku, který jsem kdy viděl.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

1. díl: tři a půl hvězdy; 2. díl pět hvězd! realita nad efekty.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Moje pocity z filmu skvěle sepsal už J*A*S*M. Já jen dodávám pár poznámek: nikdo, NIKDO ve ST neposlouchá rozkazy (taková flotila by se zhroutila za pár týdnů) / Kirk je příšerný kapitán, posádku několikrát přivede na pokraj záhuby, aby ji nakonec zachránila náhoda nebo rada někoho jiného - proč je kapitánem, a proč má vždy závěrečný proslov, mi nikdy nikdo nevysvětlil / Cumberbatch občas přehrává / SPOILER: když to vypadá, že někdo umřel (obzvlášť, když opravdu umřel), měl by zůstat mrtvý!!! Howgh! PS: Abramsovi podle mne vůbec ST nejde (nelíbila se mi ani jednička), předpokládám proto, že SW mu půjdou skvěle.

plakát

Naši a já (2013) 

jen telegraficky: - proč má komedie o dospívání rating R? (sice se tam pije a je tam sex, ale je to tak na úrovni Perks of Being a Wallflower a to je PG-13) - fakt, že je hlavní postava docela chytrá a vtipná, ještě z filmu nedělá komedii, As Cool as I Am není komedie - asi jsem moc mainstream, ale myslím si, že film by měl mít alespoň náznak příběhu - všechny postavy jsou vlastně smutné, žijí život na hovno a dobře to vědí. pokud potřebujete jen zvednout náladu, sáhněte po jiném filmu

plakát

...a spravedlnost pro všechny (1979) 

"Don't you care, Warren? Don't you even care?" Ten film Vás emocionálně rozdrtí, přežvýká a vyplivne. Studentům práva vůbec nedoporučuji. Al Pacino je Bůh a právo je sviňa. Scéna, kdy Al demoluje auto nebo jeho závěrečná řeč, to je vrchol toho, jak film jako médium může emocionálně působit na člověka. Jeden z mých vůbec nejoblíbenějších filmů všech dob.

plakát

Každým dnem (2012) 

Stephen Fry o tomto filmu tweetnul, že brečel jak děcko. Já se občas nudil. Plus dávám za poselství a za hudbu. Stephen měl ale pravdu: je to dojemné, a pokud máte smysl pro spravedlnost, budete docela trpět.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Tento film je Něco mezi Pánem prstenů a Princeznou Mononoke, ale horší než jeho předci. Pochválit musím docela dobré "bojové scény" (tedy dobré na dětský animovaný film), délku a hlas Christopha Waltze v roli záporáka. Dávám tři Bludišťáky (kdyby mi ale bylo 15, dal bych odpad, jako osmiletý, bych dal plný počet).

plakát

Pot a krev (2013) 

Z Transformers se mi dělalo fyzicky špatně, tohle mi ale přišlo vtipný. Všichni dobře hrajou (možná proto, že moc hrát nemusí) a Bay je dost dobrej řemeslník, takže to celé odsýpá a vypadá to cool. Bonus: pokud chcete vědět, jak by se svých obětí zbavoval Dexter, kdyby byl idiot, v druhé části filmu se to dozvíte.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Zajímavé, jak vám jeden přehrávající herec může pokazit dojem z celé série.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Průměrná duchařina. Pár lekaček, dlouhé záběry na zavírající se dveře, divné zvuky a tak. Párkrát jsem se lekl, párkrát jsem se nudil. PS: Fakt, že dáte na závěr pár skutečných fotek skutečných lidí z vašeho díla ještě nedělá film založený na skutečných událostech.