Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Šaman

Šaman (1992)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů se Seanem. Ten je tu v roztrhané košili a špinavých kalhotách stejně charismatický a velice přitažlivý jako kdyby byl ve smokingu. Nápaditý děj odehrávající se v nádherné přírodě Amazonských deštných pralesů nám nenápadně podsouvá, že bychom se měli ke své matičce Zemi přeci jen začít chovat rozumněji a s láskou a ne jen od ní brát a ničit. Navíc příběh o nalezení léku na největší "mor" 20 století a zároveň jeho ztracení je i velice dojemný.

Skála

Skála (1996)

Skvěle natočený akční film s ještě skvělejšími hereckými výkony (Sean Connery, Nikolas Cage a Ed Harris) Kvalitu filmu podrhuje i velice působivá a podmanivá hudba (Hans Zimmer ). Pro mně je tento film stoprocentní jednička v akčních filmech.

Hon na ponorku

Hon na ponorku (1990)

Napínavý, poutavý, dobře natočený film, který Vás přikove do křesel. Celé to podrhuje nádherná hudba a hlavně skvělé herecké výkony, kterým dominuje Sean Connery.

Vesničko má středisková

Vesničko má středisková (1985)

Naprosto jasná česká klasika s nápaditým a typicky českým humorem a podmanivým pohledem na českou krajinu, které ve filmu vytváří velice příjemnou atmosféru. Právem patří do Zlatého fondu české kinematografie.