Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Po shlédnutí 5. série musím říct, že kvalita začíná trochu klesat. Hlavně už mě štve Sookie a ty její vílí kmotřenky. Naopak si mě získává Jackson. Ještěže je tu pořád Eric, Alcide, Pam a vrátil se mi Russell.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale tento seriál mě prostě baví a není to jenom kvůli Jensenovi Acklesovi. Jasně, že tohle všechno už tu bylo viz. Čarodějky nebo Buffy, ale tady je ještě něco navíc. Vůbec mi nevadí, že se promítají vtipné hlášky do vážných situací, naopak to seriálu dodává osobitost. Shlédnuty všechny dosavadní série (tedy 7) a už se nemůžu dočkat osmé.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Super. Nejlepší seriál současnosti. Sheldon je prostě best.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Lepší než Nový Měsíc. Ale i tak...bože, nudné monotonní dialogy, akce dobrý, ale zabrala asi tak 5% z celého filmu. Bella byla naštěstí méně nadržená, Robertovi nemůžu nic vytknout, protože vlastně chodím do kina jenom kvůli němu :-D Taylora Lautnera nemám ráda. Jinak Cullenovic rodina mi přijde dobrá, více prostoru dostal Jackson Rathbone coby Jasper. Nejlepší z celého filmu byl rozhovor Belly a Edwarda v posteli: Edward: ,,Přestaň si svlékat oblečení." Bella: ,,Chceš mi ho svléct ty sám?" Z toho jsem fakt nemohla,lol :-D

plakát

Temný rytíř (2008) 

Bravo, bravo, bravo. Gratuluji režisérovi Christopheru Nolanovi. Doposud nejlepší batmanovský film. Nebožtík Heath Ledger zahrál svou životní roli bravurně, Christianovi Balovi to v obleku netopýra fakt sekne, ale Maggie Gyllenhaal mě nijak rolí Rachel nezaujala. Dvě a půl hodiny trvá tento strhující biják, bála jsem že se budu nudit, ale na nudu není vůbec čas, pořád se něco děje, konec filmu už byl tak zašmodrchaný, že jsem nevěděla, která bije, scénář byl ale prostě dokonalý. Nedivím se že je The Dark Knight na IMDb zvolen jako nej film všech dob.

plakát

Apocalypto (2006) 

Když jsem zjistila o čem to bude, chtěla jsem to hned vypnout. Říkala jsem si to bude kravina. Ale po 10 minutách jsem od tohoto filmu nemohla odtrnout oči. Mayové jsou zde líčeni jako krvelačný, krutý a nelítostný národ. Ještě že to pro Jaguáří tlapu a jeho rodinu dopadlo dobře.

plakát

Já, legenda (2007) 

Tento film jsem si vypůjčila především kvůli Willu Smithovi. Ten mě jako vždy nezklamal a jeho charisma ho neopustilo po celý film. Ano, předehra byla moc dlouhá, některé pasáže dokonce až nudné, ale člověku zůstává rozum stát, co dokáží digitální triky viz. vylidněný New York. Smith dokonale zahrál člověka, který již dlouhou dobu nepřišel do kontaktu s lidmi. Flirtování s ženskou figurínou ve videopůjčovně prostě nemělo chybu. Konec filmu byl strhující, mrzela mě smrt fenky Sam. Jak se zdá Francis Lawrence trochu povolil od svého filmu Constantine, ale i tak stojí tento film za shlédnutí.

plakát

Ratatouille (2007) 

Ano takhle má vypadat krásný animovaný film. Pixar prostě ví jak na to.

plakát

8. míle (2002) 

Tento film jsem si nemohla nechat ujít, a tak hned jak přišel do kin, jsem na něj vyrazila. Vyšla jsem z něj trochu rozpolcená, čekala jsem něco víc. Moc nefandím hip hopu a kalhotám až k zemi, tričkám XXXXXL apod. Nicméně mě dostal single Lose Yourself, právem získal Oscara. Eminem je dobrej raper a myslím, že ani za svůj herecký výkon se nemusí stydět. Je příjemné ho také vidět i z jiné stránky. I když všude prohlašuje, že tohle není jeho příběh a nehraje sám sebe, určitě to tak nevypadá. Eminem i Jimmy vyrůstali v Deroitu, jejich matka také nestála za nic, a oba mají holčičku, která je jejich světlem v temnotách (ve filmu je to Jimmyho sestra a Eminem má dceru). Takže suma sumárum film průměr, Eminem nadprůměr a hudba top.

plakát

X-Men 2 (2003) 

Dokonalé postavy, dokonalí herci, dokonalá režie, dokonalý scénář, dokonalé triky. X-Men patří, podle mého, k nejlepším filmovým adaptacím. Jelikož znám komix i animovaný seriál mohu srovnávat. Dvojka X-Menů je ještě o trochu lepší než jednička a to se stává málokdy. Hugh Jackman v roli Wolverina je prostě k nakousnutí. X-Meni předvedli více své schopnosti, nechybí skvělé vizuální efekty, ale i vtipné hlášky. Filmoví veteráni jako Patrick Stewart, Ian McKellen (kterého stále vidím jako Gandalfa) a Brian Cox tomu všemu dodávají šťávu. Nicméně stále mi tam chybí postava mojeho nej X-Mena Gambita. Doufám, že ho tvůrci neopomenou a v některých z dalších pokračování se ho dočkám (ve trojce to nebude).