Reklama

Reklama

Ratatouille

  • USA Ratatouille (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poznejte Paříž, město nekonečných možností a gurmánský ráj, z nové perspektivy a zamilujete si ji! V jedné z nejlepších pařížských restaurací sní krysák Remy odvážně o tom, že se stane vyhlášeným francouzským kuchařem. Nenechá se zviklat výtkami ostatních členů rodiny, aby se spokojil pouze s tradičním životem obyčejného hlodavce, a s pomocí kamaráda Linguiniho, stydlivého a podřadného odnašeče odpadků, se vydá na cestu těch nejnepravděpodobnějších zážitků, humorných kousků a kulinářských triumfů, o kterých by jeden bez druhého ani nesnili. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 300)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dokonale vybrúsený klenot... A to je jeho drobný problém. Všetko je tam akosi príliš presne dávkované, akcia, humor i vážnejšie momenty, dokonca aj spontánnosť je tam presne dávkovaná ;-). Kvôli tomu (a kvôli okamihom príliš infantilného humoru, ktorý potešil deti v kine, ale mne prišiel fakt plytvaním nádhernou animáciou) dávam "len" 90%. Každopádne je to skvostný animák, chlapíci z Pixaru sú bohovia a Brad Bird medzi nimi sedí ako Zeus, ktorému John Lasseter maximálne tak podáva blesky ;-)... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Do posledního zrnka mouky vypreparovaná gastronomická jízda, v níž funguje na jedničku jak počítačová animace, z níž mnohé elementy působí takřka opravdově, tak naprosto plynulá a excelentně odvyprávěná příběhová linie. Nejvíc mě však potěšil Bird, kterého jsem po - pro mě - velenudných Úžasňákových ani trochu nemusel. Tady se ale chopil malého krysího kuchaříčka s grácií francouzského fajnšmekra a ukuchtil podívanou, jež mi více než sedla. Stejně jako Anton Ego miluju jídlo, sám miluju vaření a teď miluju i Ratatouille. Bravo. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Chtěla bych napsat, že ode dneška budu mít krysy v oblibě a v náležité účtě, ale není to tak ... budu při pohledu na ně stále ječet byť jsem v celém svém životě viděla na vlastní oči pouze jednu a to u nás v paneláku na schodech a ještě k tomu mrtvou. Měla však otevřené oči a obejít ji i tak pro mě znamenalo vyvinout velké úsilí. Avšak tento animák je nádherný, vtipný, mnohdy dojemně něžný. Takže zasloužených pět hvězd ho ode mě nemine ;-) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do kina s vidinou nevšedního zážitku, jsem lehce zklamán, zvlášť po těch nadšených reakcích recenzentů (třeba všichni ze Cinemy dali sto.) Prostě z hlediska vtipného i dojemného u mě snímek zůstal na půl cesty, protože podobné emoce jsem zkrátka cítil u animáku od Pixaru, který se mi líbil nejvíc (Hledá se Nemo - 100%), i u toho, jenž na mě zapůsobil nejmíň (Život brouka - 70%.) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Když nastala scéna, ve které si kritik přes dlabanec klade do úst sousto ratatouille a skrze chuťové pohárky ho vcucne tunel vzpomínek do dětství, kdy ho tím stejným a stejně lahodným krmila maminka, uvědomila jsem si, že se mnou tenhle úžasný animák udělal totéž ... byla jsem zas na chvilku malá holka. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (57)

  • Colette (Janeane Garofalo) jezdí na motorce smyšlené značky Calahan - jde o malou poctu šéfové týmu osvětlovačů Sharon Calahan. (don corleone)
  • Michelinův průvodce ve skutečnosti 5 hvězdiček neuděluje, maximálně 3. (vojtaruzek)
  • Na těle zvířecího kuchtíka je 1 150 070 chlupů, přičemž ambiciózní kuchařka Colette (Janeane Garofalo) se musela spokojit pouze s 176 030 chlupy. (Dlee)

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Pixaři jdou do „živé akce“

Pixaři jdou do „živé akce“

17.03.2008

Ne že by je digitální animáky už nebavily, nebo jim snad málo vydělávaly (neodolatelné trailery na novinku VALL-I naznačují, že o jedné z čelních pozicí v řebříčku největších letních hitů je… (více)

Reklama

Reklama