Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Gepardí kočky 2 (2006) (TV film) odpad!

Já jsem se chtěl opravdu dokoukat, ale přece neohrozím své zdravý

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Nevtipná komedie, plná místy až trapného humoru. Jedna * za výkon (zadeček) Amy Adams a druhá * za efekty a parodii na 300. U této nekomedie se vesele vařilo z vody a výsledkem je spálenej hrnec a zasranej sporák.

plakát

Plague Town (2008) 

Ze začátku mi to připadalo jako reklama na cigarety a nedivil bych se, kdyby některý z herců dostal rakovinu.Po první prokouřené třetině se to kupodivu pěkně rozjelo a některé krvavé scény vypadaly opravdu rozkošně.V závěru filmu rozhodně nezůstanete koukat na titulky s povislou čelistí, ale i tak vůbec ne špatný horor.

plakát

Boj o plošinu (2004) odpad!

Už po třiceti minutách bych nejraději potopil všechny (ne)herce i s plošinou do moře.Stupidní scénář a nelogičnost celého filmu je až do nebe volající.Možná bych u toho dal označení jako sci-fi protože fotbalové hrádky s granátem a nekonečné zásobníky (takových úletu je tam mnohem víc)by tomu jasně nasvědčovali.Doporučení:Kouknout se kdy to bude v TV a v tu dobu jit radši na WC bude to rozhodně lepší podívaná.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Nádherný loutkový příběh chvílemi i mrazivý většinou ale vtipný a odlehčený výbornou hudbou.Po vizuální stránce šedá a ponurá atmosféra je přesně to co se k tomuhle dílku hodí.Tim burton prostě umí.