Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Film měl pobavit a šokovat a to splnil..v kině jsem byl šokován a pak se řezal smíchy..každopádně lepší jak dokola ohrávané parodie..osvěžující novinka s hovínka-ma.

plakát

Prometheus (2012) 

Prosím..scéna kdy E.S "rodí" "císařským řezem"..mi spíše přišla jako když někdo dojde k automatu..vhodí minci a pak pomocí jeřábu loví hračku..Tato a plno dalších scén..musela fanošky žánru hodně zklamat. f Jediné pozitivum filmu je ucházející hudba, a odzbrojující digitální efekty. Ale scénář nepromyšlený. Sorry Ridley, filmu dávam stěží 20%..

plakát

Skyfall (2012) 

Zřejmě nejpovedenější bondovka, minimálně z těch nových. Strhující hudba (vč.úvodní písně od Adele). Craig je neuvěřitelně přesvědčivý, kamera předvedla famózní "show", nepostradá film ani vtip, ani soft erotiku. Prostě je to nářez se vším všudy, od začátku do konce. Akorát poslední dobou vybírají spíš průměrné "bondgirls". Dávám 95%.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Úchvatný film, který vyžaduje pozorného diváka. Hudba parádní, Tykwer je už jistota..tak si to tvůrci pojistili ještě dalšíma dvěma. Každý si ve filmu najde To své..prostě zajímavý a unikátní snímek, ale mě to zřejmě jednou stačilo. Dávám 75%.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Ne, jednička povedená, dvojka už už na mě moc přeplácaná, trojka snad už ne. Jediný sympatický "nahraditelný", "zařve" hned ze začátku dvojky.Ikdyž si Stalone se Stathamem diktují jak se to má dělat a stupňují tak úchvatnou akci..tak třeba scéna s Chuckem Norrisem není tak vtipná jako jeho vtipy. Zkrátka až moc drsňáků najednom místě...dávám 50%.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Dlouho to chtělo natočit televizní seriál místo neustále se opakujících celovečerních filmů. Každá série se příjemně natahuje, přinaší nové výzvy a zvraty, hrdinové jsou čím dál míň lidští, atmosféra je ponurejší a mrtvolek je stále dost k zabíjení.. Živí Mrtví" patří do televize, ne na ulici, ado světa. Proto hodnotím seriál kladně...dávám 85%.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Konečně po delší době lepší historický seriál, který nezklame obsazením..a člověk si pak zavzpomíná na myslím legendární snímek "13th warrior". Hudba a děj..prostě rozjezd parádní, zatím se nenudím a myslím že ani nebudu..dávám 85%.