Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (16)

plakát

Vedlejší produkt - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Na rozdíl od všech paskviloidních kriminálek na Nově či Primě, tak Bebjakovy kriminálky na České televizi jsou pro mě uvěřitelné a koukatelné. Tedy splňují to, proč byly natočeny

plakát

Teorie tygra (2016) 

Od chvíle, kdy jsem tento film viděl poprvé, tak manželce ve chvíli, kdy se mě snaží moc řídit, říkám něžně: Eliško nezlob. Viděl jsem asi 10x a pokaždé nacházím nové skvělé věci.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Pokud někdo chtěl urazit a nasrat i velice shovívavého diváka, tímto paskvilem se mu to povedlo. Komedie může být i bláznivá, ale musí být vtipná. Přehlídka trapnosti, nevkusu a přehrávání. Nezachránil to ani Kotek. V Rumunsku mají asi mnohem větší počet nenáročných diváků.

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

Kde se vzala, tu se vzala Beretová. No nic, prostě tam je. Za mě špatně, že tam je Špalková, na tu roli prostě nemá herecké kvality. Film Bod obnovy a zcela neokoukaná Andrea Mohylová, to byl mnohem povedenější casting.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Manželka konstatovala, že ideální k žehlení. Já nežehlil, díval se a nudil se. Takové bezpohlavní, asexuální a možná i impotentní dílko, které zatím ani v bezvědomí nenaplnilo autory hlučně hlásaná očekávání.

plakát

Z ulice na green (2013) 

Golf miluju a tady to je navíc podle skutečného příběhu.

plakát

Bratři (2023) 

Bože to byla servilní a bezduchá sračka.

plakát

Sedm životů (2008) 

Film, který má jediný cíl, diváka na konci rozbrečet… povedlo se mu to i v mém případě. Vykoupení svědomí za cenu vlastní smrti, která však bude mít smysl a odůvodnění.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Použiji výraz z Cimrmana: přátelé, tudy ne…. Dvojice pánů Svěráků se bohužel na stará a ještě starší kolena stává mistry slepých uliček

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Bylo to tak strašně přeslazený, přeslazený víc než můj vánoční punč a to je teda sakra hodně. Láska nebeská může jen tiše závidět, kolik lidských osudů se protne na pár metrech čtverečních a jak vše dopadne neskutečným happyendem. Víc šťastných konců jsem asi neviděl za celý rok ve všech filmech dohromady. Ale na druhou stranu, sakra, netouží každý z nás, aby se i nám nějaký ten třeba i vánoční zázrak stal. Jak říká manželka: "ideální film k žehlení", já nežehlím, tak jen tři ***. A budu dál čekat na zázrak....