Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (265)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já mám Pavláskovou asi svým způsobem rád (třeba její Bestiář mě baví hodně a Pražské orgie schytaly ty hejty nezaslouženě, protože to většina diváků nepochopila, protože nečetli předlohu), a i když je Vánoční příběh dějově totálně nevěrohodná píčovina, přesto mě to nijak neuráželo, a přišlo mi to jako vcelku zábavné guilty pleasure, na které se díky kvalitnímu obsazení koukalo dobře, a navzdory 2 hodinové délce to pěkně uteklo. A ten zestárlý Pierre Richard mě tam vyloženě dojal. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších vánočních variací a pokusů napodobit nepřekonatelnou (a nepřekonanou) Lásku nebeskou. Mnoho postav jejichž osudy se protnou. Postav snad až příliš, že v té stopáži na ně zbylo jen "láska na první pohled" a žádný zdržovačky. Chvilku trvá, než se divák zorientuje v té propletenosti vztahů a nejméně půl filmu se jen seznamuje s dalšími a dalšími postavami. Celkově mne pozitivní romantický film bavil. Nadprůměrně. 3 až 4 hvězdy. 70% (viděl jsem 2x) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Veskrze pozitivní film. Přesně takový si ve vánočním čase představuji na obrazovce. Herecké obsazení budí respekt a mé oblíbené hvězdy nezklamaly  - rád jsem viděl opět spolu  duo Lábus a Kaiser, k tomu mí oblíbení Roden, Čermák. Ani mladí nezklamali. Navíc Pierre, který mě dojal, stejně jako celý závěr filmu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vánoční příběh coby česká odpověď na kultovní Lásku nebeskou zaujme na první pohled svým obsazením a prostředím vánoční Prahy. Dějově se jedná o slabší odvar výše zmíněné klasiky: Zprvu několik oddělených příběhů se postupně stále více prolíná, až je z toho v závěru jeden velký spletenec, který sice neohromí, ale ani neurazí. Roden mi v komediální roli moc neseděl a Kaiserova postava se mi zdála jistým způsobem "schizofrenní", avšak ve spojení s Lábusem to ušlo. "Obsazení" Pierra Richarda bylo vskutku spíše na efekt a závěr filmu byl zbytečně moc kýčovitý. Vánoční tuctovka na akorát jedno zhlédnutí! ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Za žabičku jednu hvězdičku a ještě za zadeček, prdelku, pěkně srovnané punčochy a příběh o nevěrné manželce. Žabičku jsem také měla a myslím, že chudinka zrezivěla, musím se po ní podívat. Jinak mě ten film spíše trápil, než bavil. Trápil hlavně proto, že nemám ráda přílišnou vulgaritu a už vůbec ne o Vánocích. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • S nápadem obsadit Pierra Richarda přišel producent filmu David Blümel. Pierre Richard byl ochotný přijet na natáčení do Prahy, ale situace kolem covidu-19 a téměř zákaz cestování změnily plány. Nakonec se natáčelo přímo v Paříži, a to v jeho autentické pracovně. (DJMaroko)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)

Reklama

Reklama