Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (21)

plakát

Alpha Code (2020) 

Dost dobře nechápu tu hromadu negativních komentářů. Rozhodně to není vrchol kinematografie, ale podívat se z nudy na to dá.

plakát

Děcka proti emzákům (2022) 

Podívat se na tento film určitě dá. Jako jó, nemůžete čekat zázraky, ale už jsem viděl daleko horší. Jen nechápu ten konec. A tím nemyslím potitulkovou scénu.

plakát

Slender Man (2018) 

Dost dobře nechápu proč je tento film v tisícovce nejširších. Není to zas tak hrozné. Při jedné scéně jsem se rozesmál, až jsem se za Slender Mana popadal. V poslední době jsem viděl daleko horší filmy.

plakát

Poltergeist Activity (2015) odpad!

Uznávám. Tento "horor" je tak moc neprofesionálně natočený, až je skoro nesledovatelný. Ty zvukové efekty v průběhu děje jsou až odpudivé... A herci? Já ze začátku reálné myslel že je to pár... A ono to otec s dcerou? Vždyť jsou skoro stejně staří. Jako fakt nedoporučuji.

plakát

Peklo (2021) (seriál) 

Tak nějak nechápu co tímto chtěl básník nebo režisér říct. 🤔 Až na ty gumídky to je docela o ničem.

plakát

Potichu (2019) 

Tak jo, film Potichu! Musím říct že to je rozhodně lepší než se dívat do zdi. Herci jsou docela sympatičtí a docela jim to hraní jde. Ty dinosauro - netopejři vypadají dobře. 😁 Ale má to neuvěřitelně nevyužitý potenciál. Což je velká škoda. Zvlášť když to bylo natočeno dřív než Tiché místo. PS.: To množení netopejrů je originální 😁

plakát

Salvation (2017) (seriál) 

Tohle je moc dobrý seriál. Jsem docela náročný divák, ale tohle mě fakt nadchlo. Herci jsou sympatičtí a nápad je docela dobrý. I když... Ten konec. Sakra, co to má znamenat?

plakát

Neutečeš (2014) 

Tak vám nevím. Když čtu tu hromadu pozitivních názoru, tak uvažuji jestli jsem viděl stejný film. Vždyť to je nuda. Nestrašidelné, neakční, nenapinave, no prostě nic. Hodina a půl nudy.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Koukám že to tady je samý model a modelka. Že komentují místo seriálu vzhled herců. Dle mého názoru je to ideální obsazení. S přihlédnutím na žánr a atmosféru seriálu.