Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Skryté zlo (2017) 

Do té doby, než se ukázal "Bye Bye Man" a jeho pes super. Atmosféra se mi moc líbila, ale jakmile jsem viděl toho trapně vyanimovanýho psa to šlo do kopru.

plakát

Krvavá hostina (2005) 

Já jsem se u tohoto filmu prostě bavil, proto nejde dát méně než 4 hvězdy

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Až na to, že mě ten konec opravdu zklamal a čekal jsem, že by třeba mohl být ještě druhý díl, aby to bylo podle knihy, to nebylo špatné. Pět hvězdiček dávám už jen proto, že jsem na ten film čekal snad věčnost :))

plakát

Zombieland (2009) 

Žádný vtip, u kterého se rozbrečíte smíchy, ale jako celek geniální

plakát

Doghouse (2009) 

U málo komedií jsem se smál tak, jako u téhle, proto 5*

plakát

Klub sráčů (2000) 

Film, který není určen pro to, aby pobavil všechny. Ale myslim si, že hodně lidí z mé genarace se u filmu bavit bude. Za ****

plakát

Uvaříme, uvidíme… (2009) 

No, musím říct, že jednička je rozhodně o 100% lepší (už jen kvůli Ryanovi Reynoldsovi), ale tohle taky stálo za to. Vydařené vtípky se tu taky samozřejmě najdou, film je naprosto bez příběhu, což není u takovýchto komedií vůbec na škodu. Proto hodnotím takhle vysoko. Suchaři jedou!

plakát

Sexy párty (2002) 

Jedni z mých nejoblíbenějších herců (Ryan Reynolds a Kal Penn) spolu s krásnou Tarou Reid v jednom filmu. Najdou se tu i vydařené vtípky, proto hodnotím vysoko.

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Jsem jeden ze zastánců tohoto seriálu. Moc se mi líbí příběh, ale také prostředí, kde se seriál natáčí. Občas závidím těm, co v těchto slunných oblastech bydlí. Skvělé výkony herců (nejradši mám Rachel Bison a Adama Brodyho) jen doplňují výborný seriál, který se řadí mezi mé tři nejoblíbenější seriály.