Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Začnu tím ,že tento film není pro všechny.Mně jako dlouholetému fanouškovy herní série se to dost líbilo ,ale chápu ,že kdyby někdo neznal příběh fnafka tak nepochopí některé věci například MatPatovo cameo atd.Mně se tenhle film docela líbil a to několikaleté čekání se za mně vyplatilo.dávám 4 hvězdy a těším se na další díl.

plakát

Fate/stay night (2006) (seriál) 

Není to až tak špatné jak se říká, ale ten CGI drak... Skoro sem umřel od smíchu. Sice to nedosahuje kvalit Unlimited Blade Works ,ale na tu dobu je to skvosté anime.

plakát

Barbie (2023) 

Je to jedna totální feministická blbost.Poukazuje to jenom na opak problémů dnešní doby.Všichni muži jsou tady zobrazováni jak neschopní a hloupý ,ale když se tady objeví žena tak je hned perfektní a inteligentní.Tenhle film si jenom delá s mužů tupce. Kam sme se to jenom dostali...Jediné co zachraňuje tenhle film je hudba kamera.

plakát

Fate/Zero (2011) (seriál) 

Nejlepší anime které jsem dosud viděl. Změnilo mi to život. ten jenž si tenhle masterpiece nevychutná je buran. 10/10 *mike drop*

plakát

Brahmastra: část 1 - Shiva (2022) 

Tento film by jeden z nejúžasnějších indických filmů které jsem kdy viděl. Doporučuji všema deseti. Konečne má marvel dobrou konkurenci. Astraverse for the king!!!