Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Hugh Jackman

Já si to vlastně ani dřív neuvědomovala... nebýt X-menů, ale co já s ním viděla filmů, akorát jsem si vždycky řekla: "hmm, pěkný herec" a konec... a se Sólokaprem (možná to zapříčinil i Woody Allen), Dokonalým trikem a Fontánou jsem si uvědomila, že on to není jenom Wolverine, on je to PAN herec... a nesmím zapomenout připomenout jeho úúúúžasný výstup na The 81st Annual Academy Awards, kde předvedl naprosto skvělý úvod svého hostování:-)

Vin Diesel

Poprvé jsem ho viděla ve filmu Pitch Black a naprosto mě dostal... co si budem povídat, nemá žádný extra velký herecký talent, ale všechno vyvažuje humorem a dobrými akčními scénami a trochou té podívané na něj samotného:-D

Colin Farrell

Skvělý Ir s úžasným talentem - není potřeba dodávat víc.

Leonardo DiCaprio

Ve 12 letech (zrovna šel v kinech Titanic) jsem do něj byla poblázněná, od těch dob uplynulo už hodně vody, ale DiCaprio se v seznamu mých oblíbených herců se stále držel a troufám si tvrdit, že top10 už nikdy neopustí... A to i nejen díky tomu, že máme narozeniny ve stejný den O:)

Johnny Depp

Geniální herec, u kterého mám pocit, že neexistuje role, kterou by mohl zkazit, a že jsou mu všechny šité naprosto na míru.

Morgan Freeman

Naprosto dokonalý herec, kterému nemám co vytknout... už několikrát ukázal, že je dobrý jak v komediálně laděných filmech (The Bucket List), tak i v těch dramatičtějších (Million Dollar Baby)... ale film, který si s ním nenechám nikdy ujít, je Se7en - tam byl prostě dokonalý

Hugh Laurie

Stejně jako Frye ho mám navždy spojeného s A bit of Fry and Laurie... nesmím zapomenout na House, který ho proslavil do "zbytku" světa. Je to skvělý herec, co má hereckého a pěveckého talentu na rozdávání... a ještě dodávám, co ocenění seriálu House, to vtipná děkovačka:)

James Purefoy

V poslední době se prokopal do desítky mých největších oblíbenců... v Bedrooms and Hallways jsem mu věřila každé slovo a výborně sekundoval Kevinu McKiddovi, jinak jsem si ho poprvé všimla v A Knight's Tale a pak jsem se na doporučení KevSpy koukla na Rome a ON tam byl taky (což jeden z důvodů, proč se mi Rome líbí :) )

Colin Firth

Mezi oblíbenými ho mám už dlouho, ale díky King's Speech si zaslouží být v top 10.

Anthony Hopkins

Jeden z nejlepších herců starší generace... každou roli perfektně zvládne, že máte pocit, jakoby byl opravdu tím, koho ztvárňuje, a máte pocit, že mu uvěříte všechno, co řekne... poslední filmy, co jsem s ním viděla - Fracture, Proof a Beowulf - zrovna na tomhle filmu je vidět, že i mistr tesař se někdy utne, ale tomuto skvělému herci snad odpustí všichni všechno:-)