Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Nejlepší seriál, který existuje!! Je v něm všechno! Naděje, láska, přátelství, nenávist, pomsta, víra, vlastenectví, ochráncovství, síla bojovat, něčemu věřit, učit ostatní.... Předávat svět z generace na generaci... Optimistický seriál, který občas není klišoidní, neni pro malé děti, kde umírají hlavní hrdinové... trošku... Seriál kde budete milovat záporné postavy stejně jako ty kladné. Seriál ve kterém jsou geniální bojová střetnutí! Obrovský úžasný svět plný napětí, akce, srdceryvných smutných scén, ale i těch, u kterých se budete ještě dlouho potom smát! Kdo neviděl, neudržel svou pozornost, tak o HOOOODNĚ přišel a nemá absolutní právo tenhle seriál hodnotit! Mé hodnocení je pevných 100%, absolutně jeden z nejlepších a nejgeniálnějších seriálů!

Naruto

Naruto (2002)

Naruto mile překvapuje, z počátku jsem měla chuť to stímhle seriálem vzdát, ale neudělala jsem to a teď pouštím jeden díl za druhým... "Tomu věřte!!" :D

Dexter

Dexter (2006)

Pokud bychom se za každou cenu snažili zkritizovat tenhle seriál, povedlo by se to snadno, přesto je Dexter velmi kvalitní a svůj post mezi nejlepšími seriály si opravdu zaslouží. Je originální, má sympatické hlavní postavy (mezi mé nej patří hlavně Deb Morgan), výborné zpracování, skvělou kameru, dialogy, zápletku, umí šokovat.. Dexter za ten strávený čas prostě stojí!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po ukončení seriálu mám zlomené srdce na miliardu kousíčků. Hry o trůny považuji za ten nejvelkolepější, nejúžasnější, nejskvělejší, nejvíc šokující seriál všech dob. Pro mě !!!NEJLEPŠÍ SERIÁL!!!! jaký existuje... ALE.... s tím nejhorším, nejpitomějším, nejodfláknutějším, nejdebilnějším, nejnelogičtějším koncem všech dob..... A nedokážu slovy vyjádřit, jak moc jsem zklamaná, zhnusená a nešťastná. 8 série raději nikdy neměla vzniknout. Viním v první řadě G.R.R. Martina, který nedopsal knihy včas, HBO a všechen ten byznys kolem peněz co ho zdržovalo od psaní atd... Kdyby všichni umřeli na Zimohradě v S08E03 a Night King zvítězil - i to by byl mnohem lepší a logičtější konec, než jaký jsme dostali. S08E04 až 06 považuji za největší výsměch fanouškům i celému průběhu příběhu, který téhle sezóně předcházel... Takže pro mě je konec GoT v S08E03 a podle mých představ, jak mám zrovna náladu.

Vražedná práva

Vražedná práva (2014)

6 sezón je za mnou a já jsem moc smutná. Tenhle seirál mě tak strašně moc bavil, hltala jsem každou sezónu, každou epizodu a teď je najednou konec. Málo který seriál dokáže bavit na stejně vysoké úrovni v sérii první stejně jako v té poslední. Úžasné! Byla to skvělá dechberoucí jízda a já jsem si ji naplno užila! Netvrdím, že je seriál dokonalý, to určitě není a vsadím se, že má spoustu chyb, ale i přes všechny tyhle nedostatky je to perfektní podívaná. Za mě jeden z nejlepších seriálů a velkých překvapení, neboť jsem takovou parádní jízdu nečekala.

Terapeutka

Terapeutka (2017)

Proč? Pane bože proč? Proč tenhle seriál skončil po první sezóně? Celej L word strčil do kapsy! Ještě hodně dlouho nebudu díky tomuhle seriálu klidně spát! Prostě pecka!

Skins

Skins (2007)

Po dvou sériích, musím říct, že je to skvělý seriál. Příběh plyne s lehkostí a přirozeně. V určitých chvílích jsem se v těch lidech viděla já sama. Začátek 3 série mě schladil, ale po pár dílech mi pětihvězdičkové hodnocení nestačí!! :-) Nikdy bych nevěřila, že když se v seriálu obmění všechny hlavní postavy, že se mi bude pořád stejně líbit, ale Skins tohle umí. Po první generaci jsem si říkala, že tim to končí, že ta další už bude nudná, nebude to ono, ale právě naopak - druhou generaci jsem si oblíbila ještě víc než první. 1 a 2 série 5*, 3 a 4 série 5* a 6 série 3-4*

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

Kultovní seriál, který není třeba komentovat, mluví sám za sebe :-) PS: český překlad je vážně příšerný...

Queer as Folk

Queer as Folk (2000)

Ze začátku jsem měla problém vstřebávat otevřenost QAFu, ale s každým dílem jsem si zvykala a pak už to bylo naprosto v pohodě. Queer as Folk je velmi kvalitní a stejně tak jako The L word se stal pro mnohé kultovním seriálem.