Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (64)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

První střet je to i pro mne a ten všudy přítomný digibordel byl vcelku stravitelný a ani ne moc otravný. Byť je pořád vidět umělost všeho, člověk se nechá lehce unést a tak mu ty 2 hoďky mezi jedničkami a nulami utečou velmi svižně.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Deklas všeho, na co jste byli ve škole zvyklí (teda alespoň většina) a snaha o nápravu za pomoci sympatického, uměle potetovaného grázla, který díky nejen školnímu prostředí najde smysl bytí. No name týpek a holka co to taky chce spolu s teenagery, rozehrají velmi povedenou frašku, která v sobě dobře mísí humor, aroganci, zvratky a nápaditost s příměsí lehké romantiky. Očekávaní druhého dílu jsou víc než vysoká :)

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Když zrovna před něčím neutíkají, chystají se k tomu, a když doběhnou do pomyslného cíle, plánují vzápětí další útěk. Možná by se to mohlo jmenovat „Kdo doběhne nejdál?“ nebo „Bez vody napříč pustinou.“ :)

plakát

Fargo (1996) 

Ne, ne, ne a ještě jednou ne! Tolik napsané chvály zde, člověk se tedy těší, co že se to na něj chystá za skvost a nakonec ... . Policejní hrdinka mě permanentně vytáčela a to nemusela ani mluvit. Hlavní packal byl celou dobu mimo a nějak jsem nepobral nebo zaspal proč. Peter Stormare mi svými pohledy několikrát připomněl Ryana Goslinga. Hvězda za drtičku a tu podobu, jinak nic … yeah.

plakát

Jurský svět (2015) 

Ani se nedivím, že je z Jurského světa tolik lidí nadšeno a ve velkém počtu navštěvují kina, někdy i opakovaně, taky jsem se ty dvě hoďky náramně bavil! Nebylo nouze o napětí, trochu krve, lehkou romantiku, rodinné drama a hlavně o dinosaury. Odkazů na první díl je několik a vždy se tak pěkně a nenápadně objeví. Lehce rozladěn jsem byl ale z toho barevna a naleštěnosti, která je všude kolem do doby, než se to v tom velkém parku (světě) malinko zvrtlo. A kdo že je mezi nimi ten nejobávanějš? Že boty na jehlách nepatří jen na přehlídková mola? Dá se ochočit Velociraptor? Kolik peněz ještě zbylo v kapsách investorů? Nebo proč je potřeba více zubů? Odpověď hledejte jedině v kině :)

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Taková velmi pestrobarevná (moc naleštěná) a o něco mladší smrtonosná past v neokoukaném prostředí. Proč to jen nebyl John McClane, který by měl zase „dobrý den“. I tak ale slušná zábava.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Vysokooktanový nezastavitelný nářez, plný famózních kaskadérských triků, výbuchů, honiček a obrazových orgií. Seděl jsem a s úžasem hltal každou část filmu. Při těch všech automobilových šílenostech mi naskočili Mizerové 2 (kteří to taky uměli rozjet). Do nejmenších detailů propracované scény, to byla radost sledovat, ať jsem sledoval kterékoliv místo na plátně. Co se týče děje, tak tam se žádná hitparáda nekoná, zajetá klasika, ale jde hlavně o ty honičky a efekty přece :)

plakát

Horské příšery (2013) (seriál) odpad!

No tj ale kravina. Honí se za něčím, co ani neukáží a nechytí a kameraman asi chodí ve speciálním oblečku, jelikož zvládá snímat utíkající burany z míst, kde by jej dávno muselo ono monstrum zneškodnit… Naprostá ztráta času!

plakát

Světová invaze (2011) 

Žádný kecy, ale ostrá palba od začátku do konce. Rota vojáků sestavená za pochodu se s mimozemskou pakáží nemazlí, stejně tak ona s nimi (námi všemi). Sled akcí má řízné tempo, které místem akorát ruší viditelné digitální triky. A že ti mimoni mají vždy … no však uvidíte sami. Příjemné zpestření pracovního týdne :)