Chen

Jan Lysý

okres Sokolov

homepage

18 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 8 14 21 27
    • 14.2.2012  21:39
    Pevnost Boyard (TV pořad) (1998)

Byť respektuji to, že každý más svůj názor, tak odpady a jedna hvězdička je tedy zatraceně mimo mísu. Mně osobně nevadí ani drsný Boyard (někdy je docela vtipný) a ani moderátorka, je příjemně mateřská (a tím nemyslím, že je velmi dobře uzpůsobena kojení) a přátelská. Ne, není to dokonalý odraz francouzského originálu, ale kdyby byl, tak by zase plno lidí peskovalo, že je to dle kopíráku. Jen profesor je pro mě zklamáním, jeho pokusy o to být vtipný jsou úplně mimo. Pokud jde o dobu trvání jednotlivých dílů, tak je to taková "lite edice", ale já se bavím.

• 13.2.2012  16:24
    Johnny English se vrací (2011)

Spíše trapné, než zábavné, recyklované vtipy z Mr. Beana, snad jen Rosamund Pikea Gillian Anderson stojí za to.

• 13.2.2012  16:23
    Noc hrůzy (2011)

Slušně mrazivé, docela zábavné, dobře zahrané. 7/10

• 11.2.2012  09:30
    Pod jednou střechou (2010)

Ani ne tak moc komediální, jako "drama" o tom, když se najednou musíte stát rodičem, i když o to nestojí.

• 11.2.2012  09:28
    River, The (TV seriál) (2011)

Po prvních dvou dílech: Možná neoriginální, občas předvídatelné a postavy nejsou archetypální, ale za mrazivost a atmosféru si zaslouží 8/10.

• 5.2.2012  17:39
    Kamarád taky rád (2011)

Po dlouhé době konečně komedie, která mi nabídla vše, co jsem očekával.

• 4.2.2012  09:32
    Král Škorpion - Bitva osudu (video film) (2012)

Po bolestné dvojce, vcelku slušný videofilm, Victor Webster je sympaťák, občas zazní nějaká ta vtipná hláška (na dvě trapné připadá jedna povedená) a některé souboje nejsou špatné. Na videoprodukci nebolestná záležitost.

• 30.1.2012  17:39
    Hostel III (video film) (2011)

Snesitelnější, než první dva díly.

• 29.1.2012  17:21
    Co ty jsi za číslo? (2011)

Nic unikátního, ale docela milé.

• 28.1.2012  21:23
    Noc žraloka 3D (2011)

Co kdyby se slečna příště protáhla mezi mřížemi?

• 25.1.2012  15:12
    Květ pouště (2009)

Nekonzistentní, roztěkané, byť zajímavé drama.

• 25.1.2012  15:11
    Zdrojový kód (2011)

Zajímavý nápad, pár šokujících momentů, dobré herecké výkony, ale prostě mě to nevtáhlo do děje, jako některé ostatní a někdy mi přišlo téměř otravné, neustále se vracet na stejné místo a stejné doby, přestože na ni bylo nahlíženo z jiného úhlu, respektive se měnily detaily. 70 %

• 15.1.2012  00:00
    Strašáci (2011)

Originál jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale v konkurenci jiných thrillerů tento není ani špatný, ani skvostný, slušný průměr, u kterého člověk nelituje strávený čas, ale také není nikterak unešen.

• 8.1.2012  00:25
    Nezvratný osud 5 (2011)

Přiznám se, že jsem se více bavil u proklínané čtyřky, která je hodnocena jako nejhorší díl série, protože ta si nehrála na víc, než na zábavný krvavý videoklip, pětka je povedená, ale úvodní scéna mi dech nevyrazila a některá úmrtí byla hodně uspěchaná. Ale návaznost na další díly byla fajn. 70 %

• 8.1.2012  00:23
    Super 8 (2011)

Není to vyslovený zázrak, příjemná, byť neoriginální podívaná, která se někdy tváří jako extra vážné sci-fi a jindy jako dramatický rodinný příběh. Nebylo to špatné, ale také mě to vysloveně neoslnilo. 70 %

• 7.1.2012  10:50
    Hwasango (2001)

Osobně mám rád asijskou přepálenost, jejich roztomile "nepovedené" a přehnané počítačové triky a bojové scény s nepřirozenými zvukovými efekty, ale tohle prostě nebylo nic pro mě, zmatené, humor mi nesedl, bojové scény nic moc, velké zklamání.

• 6.1.2012  12:59
    Lady Snowblood (1973)

Vlastně ani ne akční film, spíše emocionální příběh o pomstě, která je pro jednu dívku vším, co v životě má. Určitě a zaslouženě kultovní projekt, který mě ale neoslovil tolik, jak jsem čekal. 70 %

• 6.1.2012  12:57
    Precious (2009)

Pokud na mě něco zapůsobilo, tak situace, ve které se hlavní hrdinka ocitnula, ale filmově nebyla prezentovaná nejlépe, jak by mohla. Emocionální scény vysloveně negradují, úniky do snového světa působí poněkud násilně, takže pro mě na filmu zůstává nejsilnější myšlenka, ale ne její podání.

• 2.1.2012  10:55
    Dreamgirls (2006)

Člověk by neřekl, co vše se dá říct zpěvem :). Pro mě o fous méně zábavné, než Hairspray, ale pořád velmi povedený muzikál se skvělou retro atmosférou.

• 30.12.2011  10:28
    Honey 2 (2011)

Příběh je vlastně slepenice zápletek ze spousty jiných filmů, ale po choreografické/taneční stránce se Honey 2 má rozhodně čím chlubit, skvěle nasnímané, skvěle zatančené, skvěle propracované a to jsem už "pár" tanečních filmů viděl. 70 %

• 27.12.2011  00:29
    Street Fighter IV: Arata naru kizuna (video film) (2009)

Street Fighter patří spolu s Mortal Kombat k mým herním modlám, a pokud vznikne film, který kvalitně prezentuje dané universum, nejsem rozhodně proti. Další z řady animovaných Street Fighterů, který strojí za to.

• 26.12.2011  00:35
    Zrození Planety opic (2011)

Opravdu působivé. Mám několik výhrad, které se týkají občasné "digitálnosti", nevyužitého potenciálu lidských vedlejších postav, omšelé záplatky (otec, sérum), pár logických kiksů a hodídích se "náhod" a příliš striktního rozdělení na ty zlé a hodné (opice málokdy někomu fyzicky opravdu ublíží). Ale i tak jde o slušný prequel k legendární Planetě opic. 70 %

• 22.12.2011  10:42
    Bláznivá, zatracená láska (2011)

Rozehřálo to i mé cynické srdce a to už je co říct. Originální to příliš není, ale mile vtipné a v určitých aspektech civilní určitě. Na konci jsem skoro začal přemýšlet nad tím, že láska je fajn a to už něco znamená :D

• 11.12.2011  14:29
    Vem si mou duši (2010)

Tohle bych čekal od nezkušeného rutinéra, ale od Wese tedy rozhodně ne.

• 11.12.2011  09:56
    Šéfové na zabití (2011)

Potenciál šéfů není zrovna využitý, vtipy jsou obvykle dobré k pousmátí, ale k poctivému zasmání ne, jeden se na půl plynu. Slušný nápad, průměrně využitý. 50 %

• 4.12.2011  02:37
    Zkažená úča (2011)

Od scenáristické dvojice jsem čekal více, zřejmě to, co funguje v dvaceti minutách, v 92 selhává. Skvěle obsazené, s dobrým námětem, ale jinak nezábavné a vcelku nudné.

• 1.12.2011  11:18
    Kung Fu Panda 2 (2011)

Nejlepší akční film poslední doby :))

• 30.11.2011  21:55
    Pařba v Bangkoku (2011)

Laciné vtípky (she-male v Bangkoku, je něco více klišoidní?) a opakované čvachtání se v té samé (byť exotičtější) řece, ale pobavil jsem se.

• 30.11.2011  21:54
    Batman Rok jedna (video film) (2011)

Spíše, než standardní animovaný film, poctivý drsný thriller.

• 26.11.2011  21:54
    Válka Bohů (2011)

Udělal jsem chybu, že jsem zhlédl uvolněná videa před návštěvou kina, ve výsledku jsem tak musel být zklamaný, protože SPOILER souboj Titánů a bohů byl to nejlepší, co film nabídl KONEC SPOILERU. Zbytek byl už jen slabší odvar. 70 %

<< předchozí 1 2 3 4 8 14 21 27