Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (4)

plakát

Norbit (2007) 

Nudné, zdlouhavé, trapné, vtipné jen zřídka. I tak to není to nejhorší, ale je to fakt hodně špatný

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Poutavá rodinná sága v historickém kabátu první republiky. Absolutně jsem si celý seriál užil a ačkoliv jsem možná méně objektivní než jindy (hlavně díky hercům) musím dát nejvyšší hodnocení. Skvělý byl zejména Pavel Kříž, kterého si v záporných rolích vychutnávám více než dobrou večeři.

plakát

Guru (2022) (seriál) 

Výborní herci, fantastický Kotek, výborná kamera a skvělá atmosféra jsou hlavním důvodem nadprůměrnosti této série. Velkým mínusem ale pro mě byla stopáž, protože by se to klidně vešlo do stominutového celovečerního filmu, než na 3 díly plné dlouhých a nudných scén. I tak je to ale nadprůměrná kvalita oproti ostatním seriálům.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

U českých seriálů/minisérií jsem většinou zvyklý na ne úplně velkou kvalitu ani intelektuální přínos, ale na to že je to taková hloupost na relax. Nova se už ale několik let svými Voyo originály trochu zvýšit kvalitu naší kinematografie a teď se jim to povedlo znovu. Tahle minisérie mi ale absolutně vyrazila svou kvalitou dech a předčila všechny očekávání. Famózní výběr herců, skvělou kameru a střih pouze vyšperkovala nádherná atmosféra, ze které šel mráz po zádech.