Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Kaskadér (2024) 

Akční, vtipné, (občas) romantické a dává to smysl, to je to co od filmu chci a to on rozhodně má. Docela dlouho trvá, než začne být zajímavý a nevypadá moc dobře, ale když se rozjede, tak stojí za to. Kdyby v něm jen bylo alespoň o trochu míň trapných scén, abych se neustále nemusela vyndavat ze sedačky v kině, tak by to bylo lepší, teda pro mě. Když se na konci ukázali záběry na opravdové natáčení a na kaskadéra kaskadéra, ukázalo se vlastně, že i když hlavním hrdinou je Ryan Gosling, tak k dokonalosti tohohle filmu přispěl i někdo jiný a bez něj by to nešlo.

plakát

Lítá v tom (2023) 

Po dlouhé době první český film, který se mi opravdu líbil. I když od začátku tuším, co se tam stane, tak si dokáže udržet pozornost. Štáb si s určitými záběry pohrál a je to opravdu moc zajímavé. Líbí se mi na něm vše, až na jeho srdce rivnou trapnost v určitých částech. Teď jen lituji, že jsem to nestihla zhlédnout, když to bylo ještě v kině.

plakát

Late Night (2019) 

Páni. To je to co ho přesně vystihuje. Film byl úžasný, vtipný a i když jsem mu v určitých částech trochu nerozuměla, tak to stálo za to. Asi nejvíc mě zaskočil komik, který v něm měl nahradit Emmu Thompson, jelikož byl tak naprosto příšerný, s prominutím debil. A tak sprostý, že mě z toho až boleli uši. Jinak byl film myslím dokonalý a pět hvězdiček si zasloužil.

plakát

Barbie (2023) 

Ech Ech Ech. No film se mi nelíbil a i když je u Barbie jasné, že to bude blbý, tak tohle bylo špatně blbý. Když se podíváte na nějaké staré díly Barbie tak je to sice blbina, ale je to určitým způsobem vtipné, ale u tohohle je to spíš jen trapné. Kdyby byla alespoň jedna část dobrá, tak bych asi dala víc, ale mě štvalo snad úplně všechno. Od začátku, až do konce. Vždy když jsem si už říkala, že by to mohlo skončit nějak dobře tak se vyvalila další podivná řešení, která mě ničila a u konce už jsem byla tak vyždímaná, že už jsem jen koukala s vytřeštěnýma očima.

plakát

Trosečník (2000) 

Nevím proč, ale přijde mi, že filmu něco chybí. Konec je zvláštní a vlastně po celou dobu jen na něco čekám. Pak je tu ale i docela dost vtipných záběrů na to jak je Hanksovi nepříjemné, že na něj Wilson(míč) kouká, nebo další jak ho vykopne pryč z jeskyně kde na ostrově přebývá a film má najednou šmrnc. Vtipů je tam málo a vlastně je to spíše smutné, ale postava Wilsona je opravdu perfektní. Myslím, že je dobře, že se na konci filmu Wilsonova a Hanksova cesta rozdělí, jelikož kdyby ho někdo viděl hádat se s míčem, který má vlasy z nějakých suchých listů, tak by skončil někde v blázinci. Konec se mi opravdu moc nelíbil, ale je to velice zajímavý film a určitě stojí za to se na něj podívat.

plakát

Machři 2 (2013) 

Jako vážně? První díl se mi moc líbil, ale jako by se z druhého vypařil všechen humor. Sandler, který hraje hlavní postavu, je vrcholně odpudivý, ale to je možná jen jeho naprosto příšerným dabingem. Opravdu přišli filmařům ty naprosto nesmyslně trapné záběry k smíchu? Mně tedy ne, ale jejich blbost mi k smíchu byla. Na film se dá koukat, ale to je tak všechno co se o něm dá říci. A abych řekla pravdu tak to je mi líto.

plakát

Pevné pouto (2009) 

Skoro celé sledování tohoto filmu je prakticky jen o tom, že stále na něco čekáte, jelikož se po celou dobu nic neděje. Zavražděná dívka vypráví jak ji zabili, ale vlastně se nesnaží nijak ukázat, kdo ji skutečně zabil. I když by z toho mohla být docela dobrá detektivka, tak zajímavost tohoto filmu je na nule. Když na konci, místo toho aby mrtvá odhalila svého vraha a zabránila nevyřešení své vraždy, se políbí s klukem, kterého milovala. To je podle mého ta největší ubohost, jakou mohl scénárista vůbec vymyslet.

plakát

Machři (2010) 

Tento úžasný film je asi ten nejvtipnější, který jsem kdy viděla, a že jich bylo. Když jsem ho viděla poprvé, tak mě až bolelo břicho ze smíchu a i teď, když si ho pustím, tak se stále musím smát. Není jediná chvilka, která by se mi nelíbila. Je to jeden z filmů, u kterých si říkám, že by mohl být o hodně delší a přesto by mě pořád bavil. Líbí se mi, že tu nejsou ty hory trapných momentů při kterých je mi vždy trapně za všechny herce, a i když jich tam pár je, tak se to dá snést úplně v pohodě.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

I když jsem od začátku tušila, že Danny a Kathryn budou spolu, tak film stál za to. Je neuvěřitelně vtipný a i když jsem ho viděla již několikrát tak mě stále ohromně baví. Musím jen dodat, že do Palmer, která mi mimochodem ani tak překrásná nepřijde, bych se nikdy nezamilovala. Vlastně mě její postava dost štve, ale to bude tím, že už od začátku chci aby byli hlavní postavy spolu a nebude to vůbec jí samotnou. Kdyby ale tu příšernou ženskou nepotkal, tak by se s Kathryn nikdy nedali dohromady, takže je to i tak trochu její zásluha.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Nemám ráda filmy, ve kterých jde jen o to, kdy se dvě hlavní postavy, u nichž je nám od začátku jasné, že budou spolu, dají dohromady, a proto se mi tento film opravdu moc líbil. Dva lidé se setkají jen náhodou a události je dovedou až k tomu, že napíší hit a k tomu se do sebe zamilují. V mnoha okamžicích je film opravdu vtipný a myslím, že to má být v každém takovém. Asi si na něj musí udělat každý svůj názor, jelikož nechápu jak by se někomu mohl nelíbit, ale na to jak moc je dobrý má opravdu málo procent.