Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (47)

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi dobře využitá animace, obsazení na 1, soundtrack byl slyšitelný a vnímatelný. Hlavní postava byla docela sympatická. Trošku mi vadil přeslazený konec, kde se vytrácel vtip. U filmu jsem se bavila, ale na další * by to chtělo trošku víc vypilovaných fórů. Od jisté doby (Sněženky a machři po 25 letech, Vybíjená, Padesátka, Prvok, Šampon, Tečka a Karel,...) české filmy nesleduji, ale toto je docela příjemné překvapení. Očekávala jsem trapné vtipy a vleklé nudné pasáže a nedočkala jsem se, že by to bylo maďarským scénářem? ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku, troufám si říct. Ale co se českých filmů týče. Čekal jsem neskutečnou volovinu, ale nakonec jsem mile překvapen. Film sice byl romantickej, sice byl úplně stejnej jako film Deset pravidel jak sbalit holku, ale v něčem byl prostě svůj. CGI na český poměry bylo nádherný. Navíc tam byl Kryštof Hádek, což je kvalitní herec a jeden z mála důvodů, proč jsem na ten film šel. Název mě nelákal, když jsem sedal do svého sedadla, tak jsem dlouho přemýšlel o tom, že jsem nejspíš udělal chybu, když jsem na to šel, ale o opaku mě přesvědčila jedna z prvních scén filmu. Sice to byla klasická romanťárna, ale vtipná a to se tak často nestává, hlavně v české kinematografii. A proto dám takovou známku kterou dám. 9/10 Sice je to klasická romanťárna, ale v něčem byla jiná. (Olympia - 29.12.2023) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Nedá sa nič robiť. Musím ti vyjebať zuby." Tento frk Geišberga dokázal, že ten okrem niekoľkoročného tlačenia sloganu "s kým bankujete vy?" môže hrať len ozembuchov a trpákov. Ale táto scénka vyšla a bolo ich viac. V našich končinách sa akosi udomácnila tradícia preberať respektíve skoro doslova preložiť scenáre z iných krajín, lenže tu prvýkrát poviem, že maďarská verzia bola horšia. Tá susedka bola magorská hysterka, čo Svarinskej postava až tak nie je. A tá matka bola taká pizda, že reálne by ju synátor nechal chcípnuť. Tu došlo k tiež pozitívnej uprave, takže sa to nakoniec dalo zvládnuť. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Od tohto snímku som čakal niečo viac ako len vnútorné hlasu typka , ktorého každý vzťah si ženou vydržal iba 2 mesiace až Kim nezačne hrať divadlo-klamstvo pred svojou chorou mamou, ktorá našťastie vyzdravie  ,že má priateľku susedu s ktorou čakajú spolu dieťa, samozrejme nechýba občasný humor ale aj Happy end Stačilo raz vidieť 2* ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Co zaujme nebo odradí jako první, tak to jsou hodně divoké vizuální efekty. Moc jsem tedy nepochopil jejich smysl, ale asi to byla snaha o originalitu. Ale chvílemi jsem se dost podivoval. Jinak ústřední trojice je herecky velmi dobře obsazená, funguje mezi nimi vzájemná chemie, jiskření, je radost se na ně dívat, i když jsou třeba jenom ve dvojici, a je to vlastně jedno jaké. Na čem ale film ztroskotal, tak je to scénář a vůbec samotný příběh. Jeho tempo je neustále narušováno naprosto zbytečnými šumy a rušivými elementy, prostor pro hlavní herce je silně ořezán. Z čeho by se dalo těžit a myslím, že i vytěžit, je po každém náznaku okamžitě zadupáno, nestydím se říct blbostmi. A jaká to mohla být příjemná romantická komedie, na kterou bych se příště rád podíval znovu. Ale v této podobě mě další shlédnutí opravdu neláká. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Jedným z ústredných motívov filmu je príbeh Baróna Prášila (1961) a obrázky z tohto filmu sa tu niekoľkokrát opakujú. (Arsenal83)
  • Výroba prebehla od jesene 2022, pričom jedna z posledných klapiek padla v kokpite rakety umiestnenej v pražskom Planetáriu (nedlho pred plánovanou rekonštrukciou) v júni 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama