Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Konečně!!!! A já myslel, že pro rok 2014 je Marvel prokletej... Po ubohém Spidermanovi, u kterého jsem nevěděl, na co nádávat dřív (obsazení Electra, Green Goblina, dokonce i Garfield byl nebezpečně otravnej) a slabších Strážců galaxie, který podle mého ani zpoloviny nevyužili svůj potenciál, jsem přestal věřit. Můj úmysl vrátit se zpět k DC a jejich animákům už mohl změnit jenom Cap, a vida, pro něho opravdu nic není nemožné. Falcon poletující kolem hořících hellcarierrů, nebezpečná Black Widov, Nick Fury a jeho (podle mě neopodstatněná) vyjímečnost a sám první Avenger Steve Rogers. Já dostal víc než jsem po prvním díle očekával...

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Mám tu zkušenost, že na čem se podílí James Burrows u toho se královsky bavím. Ale tohle??? Tohle je mega nášup.. Kdzž skousnete pilot a první dva díly už se neodpoutáte.. Nejde to srovnat s ničím, co momentálně všichni hltají a velebí (BBT, HYMIM) ale to jedinečný podání a Maxiiny urážlivý a citově vyprahlý ,,stěry" bez jakkýchkoliv servítek jsou natolik trefný, že jim odpustím i ten slabší rozjezd. Už mě nebaví Sheldonův profláknutej ksicht a stejný fóry, který servíruje na sto jiných způsobů, ani partička co se schází u McLarennů a ani po 7 sériích se není schopná dobrat nějakého hodného finále a už vůbec ne Community, kde se mi už herci zprotivily... já chci už jen Max, na kterou se nejen dobře kouká ale hlavně jsem v očekávání pokaždé kdzž se chystá promluvit. Btw. Caroline, Han, Oleg, Earl a Kaštan výborně ,,přicmrndávají" a jsou skvělým doplňkem k téhle One Woman Show, Jen tak dál CBS!!

plakát

Na doživotí (2007) (seriál) 

Nebýt D. Lewise sotva bych si tohohle skvostnýho počinu všiml, ale náhodou jsem zapnul TV ve správný moment a od té doby se pro mne na 45 min zastavil svět. Zprvu pro mě nepochopitelný dabing se mi po chvíli natolik spojil s postavou, že si ani nechci připustit, že by Damianův hlas zněl ve skutečnosti jinak. Co ale hlavně oceňuju je netypický, nevídaný a lehce stravitelný humor, který v podání hlavní postavy teprve získá na své kvalitě. A i když se vám může Charlie Crews jevit jako pošahaný ňouma, nakonec z toho vždycky vyjde jako ten nejbystřejší. Potěšila mě i pestrost a dobrý výběr vedlejších postav počínaje Donalem Loguem, Arkinem, Sextonem až po kteroukoliv z Crewsových parťaček. Nepřeberné množství a rozsah Lewisovo grimas a hlášek mi daly ochutnat něco, co jsem na obrazovce už dlouho postrádal.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Ve hlavních rolích účinkovali: Dětská Představivost, Fantazie, Odpoutání od reality. Silný a dojemný příběh , ve kterém se utopila i moje skepse plynoucí z obsazení F. Highmora, jehož tvář už je pro mne trochu moc ,,profláklá"

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Nikomu (snad kromě Jirky Korna) absence vlasů tak neseděla k image jako právě Stathamovi, a i když v tomhle pokračování funguje víceméně ,,na baterky", tak nám je dopřáváno akčních scén opravdu zhusta :) Adrenalin vystřídala elektrika, bráchu pomocníka jeho dvojče a záporák je...světe div se.. opět z rodinky starých známých. Kdyby film neparazitoval na svém předchůdci, nejspíš bych si ho ani nepustil. Tak jako tak nelituji, Statham je ve formě a charisma nezapře v jediném záběru. Přeju mu lepší nabídky... a to prý, že 2x nevstoupíš do stejné řeky.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tenhle film není jenom kopa svalů ze všech možných akčních odrhovaček, ale i brilantní nášup dobře stravitelnýho humoru, kterej je servírovanej po celou dobu trvání filmu. Věci lítaj vzduchem a zpoza zdi vybíhá jednotka plná ostřílenejch borců s kvérama tak našlapanýma, že vám to bude bouchat v hlavě ještě při spaní. Moc jsem se bavil a jsem zvědav, co Stallone vymyslí příště.

plakát

Hustej nářez (2009) (pořad) 

Souhrn videí, které si můžu na Youtube pustit i bez těch stupidních komentářů rádoby moderátorů.

plakát

Machete (2010) 

Takový už Rodriguez prostě je... balancuje na hranici únosnosti ale drží Vás v rychlým tempu a koupe v kalužích krve. Proč ne? Já se tomu rozhodně nebráním.. Je trochu troufalé mít v jednom záběru vedle sebe Jessicu Albu a Dannyho ale režisér věděl proč to nechávat na poslední scénu. Trochu nejistě jsem uvažoval i nad čtyřma ale jelikož netrumflo ani zdaleka Planetu Terror dostane jen tři hvězdy.

plakát

Rocky IV (1985) 

Sly a Doplh v nejlepší formě...Čtvrtý díl osobně považuji za nejlepší z celé řady, a nejspíš nikomu, kdo nad tím těch pár hodin strávil, nemusím vysvětlovat proč. Dolph Lundgren byl pro mne a určitě i pro Slye nejlepším a nejdůstojnějším protivníkem a nebýt toho, že mu přidělili ruskou národnost a nechali ho pronést asi jen 5 vět, nejspíš bych jeho ,,herecký" plně docenil. RIP Apollo Creed, let´s go ROCKY!

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

U podobných žánrů je problém ten, že možnosti a témata jsou téměř nevyčerpatelná, tudíž se těžko člověk dočká vysněného konce. Stačí obměnit tváře (čarodějky) za herečky co jsou v kurzu, přihodit k tomu jednoho pekelnýho démona a další série totálního propadáku je na světě. Nevím komu to mohlo ,,učarovat" ale já to spíš proklínám. Zbytečně zabírá vysílací čas pro daleko hodnotnější seriály.