Reklama

Reklama

Hustej nářez

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2009, 25 min

Střih:

Michael Gavlak

Recenze (94)

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Co to tam mluví za zrůdy? Zlatej Mádlokotek. A nejlepší je, jak "příliš drastické" záběry rozmazávaj, aby se diváci mohli dál plácat do kolen bez újmy na dušičce. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem říkal, pro ty, co se kvůli televizi ani nedostanou k počítači docela dobrý pořad. Pro ty, co se kvůli počítači stihnou sotva podívat na dva tři pořady a jeden z nich je zrovna "Hustej nářez" hodně slabý odvárek a nulová zábavnost. Vlastně i odpad. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná relácia. Každý si môže takýchto vtipných, amatérskych video záznamov pozreť na internete miliony. Nepotrebujem pri tom počúvať hlúpe komentáre piatich stratených existencií. Nedoštudovaný, postpubertálny holobriadok Julian. Akýsi černoch s odpornými copánkami. Hnusný, masný tučniak Tommy. Ku nim ešte jeden strapatý, vytreštený albín a nakonec celkom pohľadná Angie. Dosť nesympatická partička, s ktoru som nikdy nenašiel náladu pozerať tie ich "Šokujúce zábery". Hustý odpad! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hustej zvratek! Partička juvenilních trapáků výskotem a nevtipnými průpovídkami uvádí klipy vyzobané z Jůťůb, vybírají se přitom ty co možná nejubožejší, nejslabodušší natočené kousky. Zlatej Éda Blbeš, Peťan Quick a málem i Mandl s Kokotkem! Hvězdičku dávám za těch pár zajímavých a velmi řídkých výjimek, jako třeba za ožralého zloděje nebo veverku ožralou ze zkvašené dýně. Alkohol vůbec způsobuje zajímavé věci - třeba když se někdo strašlivě setne, v tom stavu vymyslí a spáchá "zábavný pořad" s bandou zhulenců... a někdo ještě namazanější to pak koupí pro vysílání v TV. A protože koukatelných je tak 10-15% klipů, logicky dávám 10-15%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak asi může vypadat něco, co se jmenuje Hustej nářez...? Je to prostě mrtě hustokrutopřísný, voe! Chápeš, ne? Prostě masakr sakr, totální odvaz, jakože drsnej nášleh, ty kokso. Fičák, dávačka, ujetá hlína, uááááááá! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár vyhaslých celebrit se touto cestou snaží znovu zviditelnit. Bohužel u snahy to končí. Naprostý debilismus. Vytaháno pár videí z YOUTUBE a pár šašků vám to komentuje. Tenhle nesmysl snad ani nemusel vzniknout. ODPAD. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už je moc i na americký teenagery. "Parta lidí dělá show ve sklepě". Show? Jestli si představujou v Americe show tak, že nagelovanej blázen, černej rádobytvrďák, tlustá bečka a rozmazlená nynynka sednou do sklepa a pak dělaj "Ííííííí" a "Ááááá" při sledování videí, které jsou oddělené tak trapnými přechody, jako snad mají jen v Takešiho hradě, pak se zasmějou a konec, tak pak už nic nechápu. Jedna hvězdička z největší milosti za sem tam dobře vybrané video, ale to vlastně ani nepochází z toho "pořadu", takže všechny zde udělené odpady oslavuju. 15% ()

iamek

všechny recenze uživatele

Nejhorší pořad co na Coolu běží. Parta idiotů sedí ve sklepě a každý si vybere svoje oblíbené "vtipné" videa na netu. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Tímto Prima Cool šlápla hodně vedle. Tvůrci a "moderátoři" nemají soudnost. Toto by se mělo zatrhnout. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako Stahovák, ale místo toho jsem dostal kravinu plnou stupidních videí. Jako kdyby nestačilo youtube. Nicméně na díl kde bude to video jak ten týpek chtěl ukrást pokladnu si počkám. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Přiblblý a nesympatický rádoby komentátoři komentují vetšinou rádoby vtipný klipy z internetu. Tohle fakt ne. Za mě 0%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No to snad radši ani nééé! Občas sice narazíte na celkem zajímavou/vtipnou scénku. Ale většinou to jsou zhovadilosti, které nejsou buď vůbec vtipný a nebo jste je viděli už před sto lety. Myslím že zůstanu u starého dobrého YT, kde si sám vyhledám mému oku lahodící scény. A nenechám si radit od nějakých tupců, kteří afektovaně a bez jakékoliv špetky soudnosti komentují připitomělá videjka. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy přemýšlím, jestli je Prima cool tak cool jak se všude hlásá...Pravděpodobně není od věci zaplácat vysílací čas takovými ptákovinami, jelikož jsou vysílací práva levná a pochybuju,že se na to někdo normální rád dívá :-D . ()

Reklama

Reklama