Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Výborný film, který mě nadchnul, dostal ... prostě paráda ve všech směrech, zase mi trošku otevřel oči :) 4,5*

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Slabší 3* a to proto, že kdybych nechodil na ekonomku, tak polovinu z toho, co tam žvatlají bych nepochopil, hodně zdlouhavé s lehce uhodnutelným scénářem. Pro mě veliké zklamání na které jsem vyrazil do cinestaru.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Zážitek, na tento film se podívám znovu a znovu,, je v tom hodně pravdy! :) 95%

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Děj skvělý, nicméně co to bylo za efekty??? Tvorové napůl žabí muži, což by mi až tak nevadilo, ale někde se stala chyba v efektech, po celou dobu co jsem viděl ony tvory, tak se pohybovaly sekanýmy pohyby... ↑ super atmosféra, děj ... ↓ efekty - což je poměrně velká část :) 60%

plakát

Travička zelená (2008) 

3* ale ve skutečnosti 3,5* parádní jízda u které sem se snad ani sekundu nenudil..až teda trošku zdlouhavý konec, ale výborná komedie!!! 75%

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

AAAA... to byla paráda.. balzám na duši po těch fraškovitých filmech - changelling, curious case of benjamin button... tohle byla opravdu pecka!!! a písničku MIA - paper planes nedostanu z hlavy hodně dlouho!! Naprostá špička co se mě týče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% ..KONEČNĚ !!!

plakát

Výměna (2008) 

Sem asi jiný .. nevím sice jak, ale tento film s prominutím je o ničem!! prostě NECHÁPU..

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) odpad!

Bylo to poněkolikáté a toto byl můj poslední film od woodyho allena, nepochopitelné, zdlouhavé, nicneříkající, zbytečné... takové rozhořčení sem nezažil dlouho!!! totální kravina po všech stránkách a je mi jedno jestli to má odrážet nějaký vztah pod povrchem celé věci... naprosto stupidní film a k tomu ještě tak velice dobře ohodnocen, že sem se na něho i docela těšil.. byl to můj poslední film od woodyho allena.. a můžu říct, že jich má sice hodně, ale jsou pořád o tom samém.. a to o ničem!