Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Obsahy (4)

Resident Evil: Apokalypsa

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

Hlavními hrdinkami filmu jsou Alice, která jako jediná přežila řádění zombies v podzemní laboratoři Úl pod Raccoon City, a Jill Valentine, členka Speciální taktické a záchranné služby (S.T.A.R.S.) místní policie. T-virus, který nakažené nebožáky proměňuje ve vraždící zombies, unikl z podzemní laboratoře a začal se šířit po Raccoon City. Umbrella Corporation uzavřela město a začíná evakuovat své důležité zaměstnance. U Alice se začínají projevovat zvláštní schopnosti způsobené její odolností vůči infekci t-virem právě v čas, aby společně s Jill Valentine a dalšími přeživšími unikla z města plného zombies, dříve než město zničí jaderná bomba, která má zabránit rozšíření epidemie, ale hlavně smazat stopy po nevydařeném experimentu.

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Hlavní hrdina, Sam Flynn (Garrett Hedlund) je vtažen při snaze najít svého zmizelého otce Kevina Flynna (Jeff Bridges) do virtuálního světa Gridu. Tento svět však skrývá nejedno nebezpečí, a tak se Sam spolu se svým otcem a bojovnicí Quorrou (Olivia Wilde) vydají na cestu ven plnou nebezpečí. Hlavní zloduch je zde Kevinův dvojník, kterému se říká Clu. Naši hrdinové se snaží dostat k portálu, který vede ven z virtuálního světa. Tam na ně čeká Clu, který chce získat Kevinův disk. Kevin Flyn nakonec "zruší" svého dvojníka Clua a zničí svět Tron. Samovi a Quorre se mezitím podaří dostat do reality. Sam převezme Flinnovu softwarovou firmu Encom.

Suprhrdina

Suprhrdina (2008)

Poté, co je kousnut geneticky upravenou vážkou, objeví v sobě Rick Riker nadlidské schopnosti jako neobvykle rychlé reflexy, obrovskou sílu nebo velmi tvrdou kůži. Ale nemůže létat! Rick se rozhodne použít tyto nové schopnosti k činění dobra a stane se hrdinou v kostýmu vážky. Do cesty se mu ale postaví Lou Landers, který může lidem krást životní sílu. Chce se stát nesmrtelným a stává se z něj padouch jménem "Hodinář". Rick se také pokouší získat dívku svého srdce. To se mu nakonec podaří, porazí Hodináře a nakonec se i létat naučí.

Bastardi

Bastardi (2010)

Trojice žáků základní školy brutálně znásilní a zavraždí mladou učitelku Janu (Kristýna Leichtová). Vzhledem k nedostatku důkazů nejsou "vrazi" z ničeho obviněni a dále tyranizují své okolí a spolužáky. Rok poté se na školu nechává přeložit Janin bratr Tomáš (Tomáš Magnusek) a nastoupí zde na místo učitele, jenž si svým neortodoxním přístupem získává sympatie ostatních kantorů i žáků. Zároveň se snaží vyrovnat se se smrtí své sestry a sám se stane terčem útoků jak trojice samotné, tak také otce jednoho z chlapců, pana Dostála (Jan Šťastný). Znenadání však začnou tito výlupci postupně umírat.

Reklama