Reklama

Reklama

Daebakbudongsan

(seriál)
  • Jižní Korea 대박부동산 (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Ji Ah (Na-ra Jang) je žena, která po své matce zdělila schopnosti promlouvat s duchy a provádět exorcismum. Je také majitelkou společnosti Daebak Realty, která se specializuje na přeprodej strašidelných domů, kde provádí exorcismus. Při jednom exorcismu  se setká s podvodníkem In Beomeme (Yong-hwa Jeong), který se specializuje na podvody ohledně exorcismu. Ten se s ní pozdě v noci setká a navrhne, aby spojili své síly a prodávali výhradně domy, ve kterých přetrvávají poltergeistové. Dokážou však spolu vycházet a vypořádat se s cenami domů, duchy a jejich smutnými příběhy? (mikki089)

(více)

Recenze (2)

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Kvůli nízkému hodnocení na ČSFD jsem od seriálu moc neočekávala, ale byla jsem mile překvapena. Možná se mi jen zrovna trefil do podzimní nálady, každopádně mě chytil a nepustil až do konce. K-drama s tématikou duchů a posmrtného života mám ráda a užila jsem si i tento. Jang Na-ra a Jeong Yong-hwa měli mezi sebou skvělou chemii a myslím, že si herecky i postavami v seriálu sedli. Nijak za nimi herecky nezaostávali ani vedlejší postavy. Musím pochválit také zajímavé efekty a hudbu (úvodní znělka mi ještě měsíc potom hrála v hlavě). Za mě mnohem lepší, než třeba podobně laděný Hotel Del Luna 8/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, zajímavé obsazení, zajímavé efekty, ale totálně nudné a nezáživné provedení. Věřím, že se stačí podívat na první dva tři díly, proklikat zbytek a užít/nudit si poslední díl dva a člověk určitě všechno pochytí. Je to tak divně poskládané, nic neříkající, plné vaty... a provedené bez napětí, že jsem se v podstatě pronudila od prvního do posledního dílu, v podstatě jsem to měla jen k jídlu, aby mi u něj něco hrálo. Škoda, škoda, takový potenciál. ()

Reklama

Galerie (38)

Reklama

Reklama